Till synes spridda tankar om livet

Hej, här kommer spridda tankar om saker och ting som hänt i livet.

Så var det då min tur att få en släng med förkylning, väldigt mild sådan. Har lite ont i halsen, känns lite sådär tjockt och lite lite nästäppa. Inte så konstigt när det ska torkas snor, natta, bäras och sovas tillsammans med en liten 1-åring där snoret rinner och det är en enda stor infektionsfest.

Trodde jag klarat mig, men det kom väl lite sådär på slutet. Blääurk liksom. Tänker att jag har ett superbra immunförsvar, men det var väl lite att lura sig själv tror jag. Ikväll har vi sett dramakomedin Palm Springs. Se den, var bra underhållning.

Dagen började med lite sovmorgon efter en skum natt, sen frukost och diska. Kollar på serier samtidigt som jag diskar, så det är väl ok. Såg senaste The Expanse och lite Supernatural. Snart slut på sista säsongen med bröderna Winchester. 15 år har jag alltså följt den serien, helt galet. Lite små tacky men bra underhållning.

Lekt med barnen och spelat en jävla massa candy crush på telefonen, får skärpa mig nu. Igår åkte vi till Ikea för att handla lite, jag och barnen stannade i bilen medan Linda utrustad med sitt fancy munskydd med körsbär gick in och tog sig an uppgiften att hämta de varor vi skulle ha.

Vi köpte med oss mat från Max som vi njöt av hemma i vårt kök. Senare efter bitter förlust mot AIK i hockeyn och vinst mot Frankrike och vidare mot VM-final i handbollen, så avnjöt vi räkor och alkoholfritt vin till Talang. Säkert därför jag mådde skumt under natten. För mycket av det goda.

Varje gång jag sitter här och ska skriva så blir det bara en upprapning av vad som skett eller gjorts osv. Det är ju helt okej förstås, men jag har ju en hel del funderingar över saker, men det liksom försvinner när jag sätter mig framför tangentbordet. Kan ha med tidsbristen och att jag inte planerar vad jag ska skriva utan bara kör på.

Får försöka anteckna olika tankar som jag kan spinna vidare på, styra upp mig lite mer istället för att bara spy ut random tankar och skeenden som far runt. Inget fel med det, jag vet, men ja ändå.

Livets första väggmålning gjord av Elsa på bilden förresten, fint va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.