Ägg och majonnäsinpackning för småbarn

Denna dag var fylld med snö, disk, tvätt, hämtning av skrikande unge(av att få ha varit på förskolan på första gången på 1,5 vecka) samt lite chill framför teve och dator nu på kvällen. En lagom blandning antar jag. Nu är jag ganska trött må jag säga.

Tog pulkan idag för att hämta Elsa, då det förstås inte skottats alls här, de sätter väl igång om typ en kvart lagom till sovdags. Skönt att komma tillbaka till rutin och få lite gjort. Är inte helt lätt med två knoddar springandes runt benen. Hur som, så lär jag inte ta pulkan igen, för jävlar vad tungt det var att dra den hela vägen uppför backen med Elsa i.

Snart hoppas jag Astrid slutar ha en stadig strid med snor rinnandes likt Niagarafallen ur näsan. Hon somnade i alla fall lättare idag både på dagen och kvällen vilket nog tyder på att det är på väg att upphöra. Fick duscha henne efter frukosten då hon envisades med att kleta in ägg och majonnäs i håret som någon slags inpackning. Det ska börjas i tid sägs det, jojo..

Hoppas på en minst lika bra och produktiv dag imorgon onsdag. Har anmält mig till ett seminarium online om Beteendedesign, tyckte det lät intressant när jag hittade det på LinkedIn. Sen torsdag och fredag finns det lite andra såna seminarier via Södertälje Science week som jag tänkt försöka se och delta i. Gillar gratis kunskap.

Nu till sängen för att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.