Nu får det fan vara nog snart

Jävligt trött på att ha denna för närvarande struliga magen. Gasig, trög och halvt körig i magen som kommer och går lite hur som helst. Vågar inte äta vad som helst och vet inte om jag är näst på tur att drabbas av magsjuka. Nä, nu räcker det

Vill ha något roligt att göra eller så. Hade hoppats att livet skulle återgått till normaltillstånd idag, så normalt det nu blir i coronatider . Elsa skulle gått till förskolan idag och så, men Linda som själv inte är helt återställd kände att nej, blir inte så idag.

Glömde så klart att ringa och meddela förskolan i tid, innan 13. Men fick tag på förskoleläraren på Elsas avdelning. Så det löste sig nu vet de att hon kommer imorgon. Dags att återgå till rutinerna och får verkligen hoppas att det inte blir mer vabruari och annat.

Behöver ju komma igång med körandet igen, knappt 50 dagar kvar till uppkörning liksom. Vill så gärna ha det gjort och slippa tänka på den skiten mer. Bara godkänn mig och ge mig lappen så jag kan gå vidare i livet någon jävla gång.

Så nu har jag ventilerat lite frustration. Är hungrig och hade gärna ätit något, men vet inte om jag vågar efter nattens halvfrossa och nästan illamående. Åt en banan sent och tänkte att det skulle vara snällt mot magen, men det blev nog sådär.

Imorgon blir det till att chilla och softa med lilltösen. Inga planer alls. Vakna så sent som möjligt och klä på henne och fixa lite frukost. Sen fixa lite i köket så det blir fint där. Sen leka lite i vardagsrummet, träna på att gå för henne. Hon kan gå själv, men väljer oftast att krypa, vill få henne att välja att gå.

Sen sova för henne och lite me time för mig. Se på The man in the high castle mao. Sen äta lunch med Linda och Astrid om hon inte somnat/vaknat. Hon har sovit okej, senaste dagarna, men nu börjar tandproblemen igen då hon tyckte att det var dags att få en massa nya. Räcker tydligen inte med 1-2 i taget, utan 4-5 är tydligen bättre.

Får gå upp och byta blöja och ge henne till Linda som ammar minst en gång per natt, sen så hostar hon en hel del. Tydligen hostar vissa barn ut sina tänder. In a matter of speaking. Så att säga. Hoppas det går över snart bara.

Nu ska jag sova så jag kommer i säng innan midnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.