Ljuvlig vinterdag hos farmor

Idag har vi varit hos farmor och myst denna fina vinterdag, ute och gjort snöänglar, åkt pulka nerför slänten och Astrid fick göra sin första faceplant i snön. Var väl inte speciellt kul om vi säger så. Vi hade med oss varm choklad och ostfrallor som vi mumsade på, på uteplatsen.

Underbart väder har vi haft med. När vi kom hem blev det presenter till barnen, sen beställde vi hem lite gott till middag. Avslutade med hembakt tårta och nu är jag proppmätt, fast det gått timmar. Elsa som varit eld och lågor över denna dag ända sen hon gjorde armband till halva familjen blev helnöjd. Var även hon som önskade presenter och tårta. Så bra alla hjärtans dag.

Igår såg vi på mello, var väl ingen höjdare direkt och till det hade grönsaker med dipp och gott alkoholfritt vin till det. Innan på dagen diskades det, rengjordes nerkräkt matta ute i snön på tomten och så tvättade vi och vek in alla handdukar och lakan, så skönt.

Hann även med att se på hockey och laga lasagne, fy fan vad saker man gör ändå fast det känns som att det inte hinns med nåt alls. Gäller att ge sig själv cred för det. är ju ett evigt plockande som småbarnsförälder och speciellt diskande när man inte har diskmaskin.

Är så tacksam att vi har en tvättmaskin hemma. Vet inte hur det gått utan den. Tycker ärligt synd om alla familjer som måste springa och boka tvättstuga varje gång det sker en olycka. Fy fan säger jag bara.

Nu håller vi alla tummar och tår för en bra kommande vecka och så sover vi nu, tycker ni inte det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.