Träning, otur och stök

Påbörjar åter igen projektet med att träna 25 x armhävningar, situps och knäböj varje dag. Filmade mina vackra armhävningar här om dagen. Vill visa er hur det såg ut.

Armhävningar

25 reps varje morgon.

Otroligt hurtigt eller hur, så vackert så. Men jag tycker det är helt klart godkänt efter att ha pausat i minst två veckor. Spelade även in när jag gjorde mina knäböj, men råkade först filma åt fel håll, så det blev 2 x 25 stycken.

25 x Knäböj

No Description

Känner ni motivationen och hetsen som kommer från denna video? Nehe, vad konstigt. Äh, allvarligt talat så var det väl inte tanken. Idag är det onsdag och jag spelade in det här i måndags, har tyvärr inte presterat alls sen dess. Men nu är det dags igen.

Tyngre idag må jag säga, fick till 25 på raken igen men det var väldigt nära failure som det så fint heter. Det är ju positivt dock, då det är då det ger som mest effekt. Strax på knäböjen och så situps som det inte blev några av i måndags.

Klart! Känns bra!

Något som känns mindre kul är att vårt internet ligger nere efter att Telge nät haft underhåll i natt. Visste att det skulle bli något strul, det blir det alltid. Går ju att mobilsurfa som tur är. Värre är det för Linda som är beroende av internet för att kunna jobba hemifrån. Hoppas de hittar felet och kan få igång det igen snarast. Det här går ju inte.

Linda har fått lämna in vår bil också för felsökning, kom upp nåt felmeddelande förra veckan. Hoppas det är något som är relaterat till vårt kalla väder. Så det bara går att återställa meddelandet eller nåt liknande. Fick tillbaka den utan att de hittat nåt.

Igår beställde vi ett höj och sänkbart skrivbord, äntligen! Har varit sugen på ett sånt ett tag så det var på tiden. Men så idag fick Linda meddelande om att just den bordsskivan som vi valt var slut, så leverans beräknas till 26 mars! Drygt som fan. Kan oturen lägga ner nu eller? Hoppas turen vänder och allt återgår till bättre läge. Linda får ringa och se om vi kan byta ut mot någon annan färg eller storlek och se om det snabbar upp leveransen. Verkar som det gick, blir valnöt istället för det vi valde först.

I morse fick jag och även Astrid som tyckte det var dags att vakna tidigt gå upp och assistera med Elsa, då Linda skulle lämna bilen vid 07 och ha ett viktigt möte 08. Så idag både lämnade jag och ska hämta Elsa på förskolan. Bra motion att gå upp och nerför den backen som hela vägen till förskolan består av i princip.

Och sen kickade nätet igång igen, fy fan vad skönt och fy fan vad beroende man är. Nu hann ju allt jag skrev om ordna sig, så turen vände väl kanske då.Fick bli dags för lilla madam att sova och vi vuxna att äta lunch. Kanske glömde jag orka dammsuga lite i vardagsrummet och hallen sen, men städade upp stöket gjorde jag.

Snabbstädning

No Description

Blev lite för snabb time lapse, men ni fattar. Tänk om det bara tog en sekund liksom. Ni får ursökta spretigheten på detta inlägg. Började med det i måndags och har liksom byggt på flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.