Plötsligt händer det

Vi har efter ca 3-4 år äntligen fått upp våra tavlor från när vi gifte oss och även bilder på barnen som vi framkallat. Tog hjälp av veteranpoolen, blev helt okej. Nu känns det ännu mer som vårt hem. Elsa blev ganska glad när hon kom hem och såg alla tavlorna.

I helgen har vi varit rätt så upptagna och fått mycket gjort. Det började med en ganska så bra fredag, i alla fall om vi jämför med den som var föregående veckan. Vet inte om det hade med att vi hade bröllopsdag dagen innan och köpte god mat från Mas que tapas och myste på tu man hand där på kvällen, men hur som så var barnen rätt snälla med varandra.

På kvällen blev det Talang och god efterrätt som vi inte hann med på torsdagen. Sen fick jag se lite på Vikings då någon somnade i soffan.. hur som helst en bra fredag. Blev rätt tagen av öppningsakten där i semifinalen, danstruppen ECC som dansade till låten This is me från The greatest showman. Älskar låten och budskapet och de hade ju valt den av en god anledning.

EEC bjuder på känslosam dans i semifinalen av Talang 2021

Se EEC:s dansnummer i semifinalen av Talang 2021

Lördagen blev en tidig upplevelse först, eftersom vi skulle ut och köra så jag hinner få mer körtid innan min kommande uppkörning så fick jag vila en stund efter frukosten. 1,5 timme senare vaknade jag mosig som bara den. Till slut kom vi ut och jag körde i ca en timme. Körde hemifrån upp till Hovsjö för att spana in de nya radhusen de bygger där, sen vidare på Tvetavägen hela vägen bort till Järna via Tveta. Sen tog vi motorvägen tillbaka till stan och där till trafikverket för att spana in deras lokaler.

Bara 19 dagar kvar. Pressen på mig är enorm egentligen skulle en kunna säga. Missar jag och kuggar igen så måste jag göra om både riskettan och teoriprovet samt vänta minst ett halvår då det inte finns speciellt många lediga tider att köra upp på. Vill verkligen inte lägga mer pengar på den här jävla lappen nu. Får köra mycket mer än jag gjort senaste tiden. Tagga, jag kan ju det här.

Efteråt åkte vi förbi Max och köpte med oss lite lunch till min mamma och åt hängde där en stund. Gott och mysigt. Elsa ville absolut inte åka hem. Väl hemma kollade jag klart på hockeymatchen mellan SSK-AIK som blev en trevlig tillställning. Fint med vinst. Får gärna göra om det imorgon så vi går om Björklöven i tabellen inför slutspelet. Jag vet, jag är inte med i laget så jag är inte med i något vi. Försöker rätta mig själv varje gång jag råkar säga eller skriva så.

Åt pulled turkey till middag och så i säng med ungarna så vi kunde glo på lite Bäst i test och Alla utom vi. Sen så var det visst sova som gällde igen. Kom i säng lite sent, så när Elsa kom 06.15 i morse och väckte resten av familjen var det väl ingen som var direkt pigg. Hon somnade rätt lätt ikväll kan jag ju säga. Tacksam! Vaknade dock med krupp och feber för en stund sen =(

Tidigare idag hade vi en playdate med en gammal kompis från högstadietiden och hennes familj i lekparken här i området. Har nog inte setts sen ungefär den tiden så det var en del att komma ikapp med. Kallt och blåsigt, men ändå trevligt. Sen innan vi åt middag ikväll, som förresten var söndagsstek med rotgrönsaker och brunsås, yummie, så fick Elsa ringa halva familjen via videosamtal.

Nu ska vi runda av helgen med att se de program vi inte hunnit tidigare i helgen, Vem gör vad främst. Inte helt lätt att gissa vad för talang folk har alla gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.