Nu kommer våren!

Ja, nu ska våren anlända med värme och grönska. 13 grader igår och runt 10 grader hela den kommande veckan. Låter skönt tycker jag. Dags att börja fundera på att ta fram utemöbler och planera hur vi ska så våra inköpta grödor. Vi har luktärt, solrosor och lite ängsblommor. Först ska jag ta bort stubbar och rotsystem från våra f.d. buskar.

Sen ska vi köpa lite pallkragar och annat som gör att vi kan få lite kontroll på våra grödor. Flytta jordgubbarna dit och så lite nytt av annat där i. Låta hallonbuskarna sprida sig i rabatten, ska bli kul att fixa och dona här ute. Vill få ut allt ur förrådet så det kan bli ordning där igen. Ska bli kul att se hur trädgården ser ut när det är sommar igen.

De har grejerna på Rusta och de öppnade ju en ny igår ute på Wasa handelsområde. Vi kanske åker förbi och kollar om det är möjligt att gå in utan att trängas. Förmodligen inte då det är folk det handlar om och de brukar ju inte vara så smarta. Igår var det tydligen lång kö utanför. Kanske att det lugnat sig lite idag.

Ja, nu är det ju köra bil som vi ska fokusera på idag igen. Har kört varje dag sedan i fredags. Imorgon är den stora dagen som sagt. Vill så gärna att det ska gå vägen. Måste bara bestämma mig och göra det jag ska utan att krångla till det. Ja, imorgon vid den här tiden har jag kört upp och firar förhoppningsvis att jag har ett körkort.

Då kan jag ju åka ut och njuta av våren. Hälsa på hos folk eventuellt när vaccin och sånt klarats av. Åh, jag längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.