Drömmer om allt som jag vill ha

Idag var det dags att ta fram utemöbler och allsköns attiraljer till uteplatsen. Grillpremiär blev det med. Skönt ute fast det varit rätt blåsigt och kallt tidigare. Solen sken på mig och barnen när vi hängde där ute på eftermiddagen. Tyvärr lyckades jag med konststycket att ha sönder ett av hjulen på grillen när jag skulle få upp den på trädäcket. Fråga mig inte hur. Så nu går den inte att rulla längre, knappt så den står upp.

Ser fram emot att börja så och plantera lite nu till helgen. Kommer bli rätt fint. Har även börjat ägna mig lite smått åt Pinterest för att samla inspo för vad som går att göra mer i trädgården. Mer ljus och fina grejer. vill så gärna ha något slags tak eller annat skydd som går att använda när det inreds. Hänga hängmattor i, lyktor eller ett kanske ett draperi/skynke.

Men det får jag nog drömma vidare om tills den dagen vi har eget och får göra lite mer som vi vill utan att någon hyresvärd lägger sig i. Samma som med diskmaskin då. Jag vill ha en diskmaskin igår. Sen vill jag ha all tid i världen att kunna träna, umgås med vänner, fred på jorden, jämlika löner osv osv, bla bla bla, drömma går ju.

Okej, jag ska inte klaga, med små medel går det att få det rätt mysigt. Tänk er att göra en god kall smoothie på våra egna hallon och sitta ute i solen och njuta av den, inte fy skam. Nu ska jag drömma vidare i min säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.