Blink, hoppar mellan olika dagar

Onsdagseftermiddag i det Setterholmska hemmet. Pappan sitter och skriver på sin blogg och ser på Iron man på paddan, barnen ser på Musse pigg och racergänget på teven. Mamman är inne i arbetsrummet. Snart dags att laga middag. Det blev någon slags spenatstuvning/soppa med bacon och ägg. Mycket gott.

Blink

Fredagseftermiddag, förmiddagen spenderades ute med promenad till Torekällberget och så tittade vi på de fem dagar gamla lammen, 3 veckor gamla killingarna, grisarna Solveig och Sibylla, hästarna, kossorna osv. Elsa fick gå runt på egen hand och klättrade på samma röda stege som jag gjorde när jag var liten. Ropade på andra barn och så vidare.

Efter gick vi en sväng ner till badparken och lekte i den lekparken som finns där. Elsa hittar nya lekkompisar så fort hon ser ett annat barn. Pappan är inte lika socialt ohämmad så det blir lite cringe. Men härligt med barn som bara är så klart. Efter att vi gungat, klättrat och så vidare gick vi hem, under protest så klart.

Blink

Måndag eftermiddag, dags att laga mat men orken tryter efter en tidig morgon då Astrid inte ville sova mer. Hon går på avvänjning från amning och vill inte riktigt gå med på det. Har inte gjort mycket efter en helg där jag storhandlat, diskat, bland mycket annat.

Blink,

Onsdag igen en vecka senare. Har varit med Elsa till BHV på treårskontrollen idag. Hon blev godkänd och får fortsätta levla och växa ett år till nästa kontroll. Skämt åsido så gick det bra. Imorgon ska jag gå och få lite fotvård, ska bli skönt.

Nu ska jag soooova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.