Någon slags återgång till normalitet i sikte

Imorgon torsdag ska jag ta min första dos coronavaccin. Linda tog sin i måndags i förra veckan. Även juni månad som kalendermånad har visat att livet ser mer ut som normalt.

Nu i helgen som var har vi bott på hotell Scandic Upplandsgatan i Stockholm, ätit god tapas på restaurang Aqui, tog en cider på Dubs vid Hötorget och snackade lite med Lena som vi mötte upp där. Efter det gick vi till flotta Grodan på Östermalm och åt lite dessert och jag tog en drink. Sen spatserade vi i sakta mak till hotellet. Mätta utan dess like.

Sov gott där och gick till hotellet nästgårds för lite frukostbuffé och sen checkade vi ut och gick för att relaxa på Centralbadet. Var rätt underbart. Avslutade vår miniweekend med att äta lunch på vår indiska favoritrestaurang Indian Garden på Söder vid Medis och så köpte Linda en klänning på Cissi och Selma.

Det enda som saknades var en film på bio, men tyvärr fanns det inget som föll oss i smaken, som även passade tidsmässigt. Får bli en annan gång.

Imorgon är det som sagt dos ett av vaccinet och sen fira min systerdotter Moa som tar studenten. Ska ju bli strålade väder, så det är ju kul. Sen på fredag ska jag iväg ut på Värmdö och fira Lena som fyller jämnt. Kommer hem igen på söndagen. Ska bli trevligt.

Helgen efter det tror jag inte det är något speciellt, skulle på sommarfest med jobbet på fredagen, men den blev inställd pga. att jävla Corona fortfarande finns och kommunledningen tog ett beslut som avrår alla verksamheter från att ha såna samlingar. Tråkigt, men vad ska en göra. Helgen efter sen blir det förmodligen midsommar i Västerås.

Fira lite födelsedagar avslutar juni. Blir en bra månad hoppas jag. Hoppas verkligen alla får vara friska och må bra så vi slipper ställa in något, vore ju himla trist. Men den som lever får se, som jag brukar säga.

Nu måste jag, alltså måste, även om jag inte gillar det ordet så är det dags att diska innan det växer till ett riktigt berg. Håll tummarna för att Astrid kan underhålla sig själv i rummet som hon numer delar med sin syster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.