Hes, sliten och utmattad

Sen igår kväll är jag hes. Inte för att jag varit ute och festat och sjungit eller något sånt. Det handlar om min mage som är väldigt upprörd på mig och mina levnadsvanor senaste tiden. Har visst en väldigt känslig mage. Hur blir man då hes av att magen är upprörd undrar ni säkert. Jo, det läcker en massa magsaft upp i halsen som fräter på stämbanden.

Jag har mina teorier kring detta och ska försöka ringa någon slags vårdinrättning a la 1177 eller så imorgon för att stämma av med dem. Kanske bör jag bara äta en omgång med omeprazol och skärpa mig med intag av sånt som ökar reflux. Borde bli bättre inom ett par dagar, men så här illa har det aldrig varit förr.

Sliten och utmattad skyller jag på vädret och dåliga sömnval och så barnen förstås. Livets alla ”krav” och ”måsten” hjälper väl inte heller till. Apropå sömnval ska jag gå och sova i upprätt position nu. Nej, men seriöst så är ju sova bra för kroppen.

Får komplettera detta neggoinlägg med lite mer intressant och kanske roligare uppdatering om livet, imorgon. Håll tummarna för att mina symptom lägger sig och att rösten återvänder imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.