En helg med barnen på egen hand

Regeringskris, avsatt regering, extraval. Spännande tider vi lever i såhär mitt i en pandemi och allt. Värmebölja på det. Men nu till något mer roligt. Eller roligt och roligt. Den här helgen har jag haft barnen helt själv. Har varit blandat så klart som det är med små barn. Värme, sol, tålamod som tryter ibland. Det har faktiskt gått över förväntan. Ibland så finns bara inte tålamodet kvar efter ett tag. Ingens fel.

I fredags gick vi ner på bibblan och lämnade tillbaka böcker och lånade nya. Sen hem och åt lunch. Potatisbullar, var sjukt länge sedan jag åt det. Smakade rätt bra. Särskilt med lingonsylt. Det tyckte Elsa med. Sen blev det väl nån film eller så och så beställde jag hem lite thaimat. Pad thai till mig och Satay till ungarna.

Efter det blev det bad och läsa innan det var sovdags. Tog tid att få dem att somna i denna värmen. Igår var vi med mamma ut och hängde på syrrans lantställe utanför Enhörna. Bada i stora Mälaren, leka och annat stod på menyn. Var väldigt skönt därute med fläktande sjövindar och svalkande vatten.

Efteråt åkte vi med hem till mamma och grillade lite innan det var dags att åka hem och natta. Försökte iaf, i över en timme. Astrid var väl övertrött som inte sovit knappt på dagen och Elsa med antar jag. Jag vart less till slut och eftersom jag glömt min telefon i bilen så slängde jag in dem i vagnen och gick och hämtade den, köpte havregryn så vi kunde äta nåt till frukost och så gick jag runt i området tills jag tröttnade.

De hade dock somnat när jag kollade och skulle ta in vagnen hemma. Idag har jag varit en zombie för att jag inte kom i säng förrän 02. Nu är Linda hemma igen och det är dags att sova, så går och lägger mig nu,.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.