Dags att flytta kontor?

Det dröjde inte länge att komma in i jobbet och allt som är kopplat till det. Nu till lite praktiskt kring det. Vi måste ju evakuera våra lokaler innan sista december 2022 för hela kvarteret ska rivas pga. mögel. Mögel som påverkar flera av mina kollegor så de inte kan sitta kvar här där vi är nu.

Tanken har förstås varit att vi ska flytta till nya lokaler, men de kommer förmodligen inte vara färdiga förrän till efter nästa sommar i bästa fall. Det är en komplicerad process eftersom så många olika verksamheter ska omlokaliseras.

Nu så talas det om en tillfällig flytt så vi kan fortsätta sitta tillsammans, pga. det långa tidsperspektivet. Till lokaler vi har haft till våra praktiska verksamheter ute i Södra. Vilket blir lite bökigt för mig. Nu kan jag ju gå till jobbet på en kvart, lämna ungarna på förskolan på vägen. Om vi nu flyttar ut dit så får jag antingen åka buss eller bil till jobbet. Det krånglar till det med lämning och allt annat. Jaja, det är som det är, det gäller att anpassa sig.

Det är dock tröttsamt om jag ska vara ärlig. Men vad gör man då? Vill inte byta jobb och hålla på. Men vardagen ska ju vara lätt, det är i alla fall önskan. Efter lite närmare undersökning så är det kanske inte så hemskt ändå. Tar visst bara 20 minuter från barnens förskola till jobbet och jag kan vara där innan 08.00.

Jaja, imorgon har vi möte och där ska det dryftas lite om det här igen och göras riskbedömning osv. Så får vi se när och om det blir flytt. Jag är tämligen slut i huvudet efter att ha uppdaterat datorer typ hela dagen, så nu är det dags att gå hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.