Livet inställt pga sjukdom

För några veckor sen fyllde jag 42 år. Har jag då funnit meningen med livet? Vem vet det, förmodligen inte. Fyller livet med mening istället. Blev firad helgen innan då Lindas familj kom hem till oss och käkade tacos i stora lass. Vi hade verkligen tur med vädret också, satt ute i solen och åt faktiskt.

Har fått ett par snygga jeans, presentkort på Zalando, trisslotter, en regnjacka och biljetter till Laleh på Ullevi bland annat. Kunde inte vara mer nöjd. Blev till och med bjuden på lunch av två snälla kollegor. På kvällen fixade Linda chili con carne och äppelpaj till oss och gästerna, supergott.

Blev hemma sjuk tillsammans med barnen hela denna veckan. Inget kul alls. Hade ju planer på att åka till Stockholm och gå ut och käka och fira ytterligare förra helgen, istället fick jag vara hemma och mysa med plockmat och lite alkoholfritt bubbel och denna helg som var var vi bjudna på kalas i Västerås. Fick vi inte heller vara med på.

Suger rätt hårt då vi sällan kommer iväg på vuxenegentid. Så det är ju jävligt typiskt. Var i alla fall inte corona. Nu så tar vi tag i allt med rutiner och annat nästkommande vecka och hoppas på bättre tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.