Det var länge sen sist

Det var länge sen sist jag satt och författade ett inlägg här. Försök har gjorts men fallit till föga. Livet händer och jag försöker bara hänga med. Det har liksom varit mycket på alla fronter senaste tiden helt enkelt. Idag är det lite lugnare då jag är hemma och vabbar med vår lilla tvååring. Just nu sover hon, så jag passar på och skriva lite och så.

Finns alldeles för mycket att skriva om vad jag och de mina hittat på så jag tror det får vara. Kan väl bara sammanfatta med att säga att det har varit flytt på jobbet, fullt upp med att få vardagen att gå ihop och så klart lite evenemang och familjeträffar.

Har skaffat mig ett träningskort på Friskis, så tränade två gånger förra veckan. Tanken är att få till nåt sånt varje vecka. Min kropp har varit ganska mör efter alla flyttbestyr, så hoppas den får vila ut nu och må bättre.

Var på Nordenpremiär av en fantasyserie som jag sett fram emot väääldigt länge för lite mer än en vecka sen. Träffade lite andra fantasynördar och hamnade på bild. Var även med på bild i en intervju som SVT gjorde, men satt bara med. Säger bara, se serien!

Nördfest i Stockholm när hajpade fantasyserien hade smygpremiär

På Stockholms filmfestival tog sig 500 fantasynördar till biografen Park på onsdagkvällen för ett lite annorlunda biobesök. Det var smygpremiär av den nya serien och storsatsningen Wheel of Time som försöker mäta sig med fantasyepos som Sagan om Ringen eller Game of Thrones.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.