Äntligen regn

äntligen regn

Äntligen lite regn som kan skölja bort allt damm som plågat mig senaste veckan. Jag som dammallergiker brukar tycka att den här tiden på året är lite jobbig. Kan inte ens föreställa mig hur alla stackars pollenallergiker har det.

Denna vecka har jag varit ensam en hel del med barnen, Linda har varit i Tyskland på affärsresa några dagar. Sen igår var hon med ett gäng kompisar och hängde. Börjar bli dags för mig att göra nåt på egen hand med.

Utbildning, möten och mera möten

Veckan har innehållit lite olika saker, mest jobbrelaterade saker. I torsdag var jag väldigt dubbelbokad, men det löste sig. Jag är vald som brandskyddsombud så då behövde jag gå en utbildning. Detta skedde på förmiddagen, med tanke på min enorma minussaldo på sömnkontot så var jag inte jättetaggad. Som tur var han som höll i föreläsningen snabb, så vi var färdiga över en timme innan utsatt tid.

Jag hann med andra ord delta i alla fall en stund i det som jag inte kunde vara med på pga. dubbelbokningen. Sen på eftermiddagen var det fullt upp med dubbla rehabmöten och sen en stund på vårt korta enhetsmöte. Phew, var rätt slut efter den dagen

På hemmaplan

Har mest gjort det mest grundläggande här hemma för att hålla sig flytande. Men det får duga. I fredags så passade jag på att gå hem i det fina vädret när jag slutade. Linda tog och hämtade barnen på förskolan och roade de i en lekpark så jag kunde jobba lite senare.

När jag kom hem så gjorde jag min plikt och sopade ut gruset från huset ut i gatan, så de kan sopa upp det när de kommer hit och gör det. Hoppas det är snart, vore så skönt. Igår var Linda som sagt iväg på träff med vänner så då passade jag på att fippla med olika saker som hemsidor och se lite på film och tv.

Idag var hela familjen bjudna på en lekträff med tillhörande korvgrillning med Elsas kompis från förskolan. Mycket trevligt och så hade vi tur med vädret. Äntligen regn sen på kvällen, hann som tur var med att fixa lite i trädgården också. Flyttade våra hallonbuskar som mest bestod av nya skott från de gamla.

Planen är att ängen i ett av hörnen ska vara där hallonbuskarna stått, så då fick hallonen flytta på sig först. Tror det blir en win-win, då hallonen inte fått någon näring i den rabatten då den är rätt näringsfattig och grund. Sen är det sol mest hela dagen mot en vägg. Det gillar tydligen ängsblommor. Så hoppas det blir bättre så.

Nu förbättra min sömn och lägga mig i lite bättre tid. Mot en ny späckad vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.