En snabb sammanfattning

Swooosch så har det gått ett antal veckor och inget har jag hunnit rapportera. Får göra en snabb sammanfattning över veckorna som gått.

Vi hade ju våra två kalas där på helgen vilka blev lyckade tycker vi. Enda tråkiga var att jag mådde rätt dåligt på söndagen. Ätit och betett mig illa mot mig själv. Så magen var rätt ledsen. Elsa var nöjd med det mesta också tror jag. Vilket ju är huvudsaken. Vår stora femåring!

En bieffekt med att ha kalas hemma är att det tvingar en att fixa i ordning hemma. Vilket så klart är positivt. Det är rätt skönt att ha ett matsalsbord som inte är överbelamrat med saker. Sen att vi nu har all tvätt där istället kanske inte var meningen, men vadå liksom..

För att göra denna sammanfattning kort så har vi även varit på kalas, Kolmården, studentfirande x 2, sprungit Scaniamilens barnlopp samt 5 km lopp. Elsa har även klarat av femårskontroll med vaccinering och återbesök hos vårdcentralen för sin öroninflammation. På en och samma dag till och med.

Jag och Linda fick även lite egentid då vi passade på att gå på bio och se Guardians of the Galaxy 3. Rekommenderas varmt. Nu ser vi dock fram emot lite korta veckor på jobbet och sen semester. Rätt skönt att ta några dagar här och där så det blir lite mindre lång sträcka fram till långledigheten.

Var ju på AW med jobbet igår också, vi fick ju till det till slut. Åt gott och skrattade gott. Idag har vi mest slappat här hemma. Det var verkligen välbehövligt efter några intensiva dagar. Imorgon ska jag se om jag inte kan göra ett försök att anlägga den där blomsterängen i vår rabatt. Verkar ju vara så att vi är lite sent ute, men skam den som ger sig.

Sovdags igen då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.