Ingen mer sammanfattning

saammanfattning

Blir bara sammanfattning efter sammanfattning här.. Var det vabb som jag berättade om sist? Tog inte många dagar efter det som jag själv blev sjuk. Kände nåt bakom näsan liksom, som ett tryck på måndag kväll. Kunde knappt sova eftersom bihålorna värkte. Så var hemma hela den resterande veckan med en ganska dryg förkylning.

Som tur var det inget kul inplanerat den helgen, så var inte tvungen att ställa in nåt. Efter helgen var det tillbaka till rutinerna igen, vilket var skönt. Dock en kort vecka då vi hade planerat att åka till Kolmården igen fredag-lördag.

På torsdag kväll bjöd vi hem mamma som fick sig en omgång barnbarn och spaghetti med köttfärssås. Vi åkte fredag förmiddag och var framme strax efter lunchtid då vi missade lite grejer på vägen.

Att Astrid behövde skor, till exempel kunde ju vara bra. Vi fick stanna i Nyköping och köpa det på ICA Maxi efter att vi stannat och tankat där. Blev även en helt sprillans Elsa från Frost-baddräkt till just Elsa såklart.

När vi kom fram köpte vi entré till Tropicarium som ligger utanför entrén till djurparken, då den inte ens var öppen på fredagen. Antagligen för att det nu är lågsäsong. Där inne hittade vi först söta små apor och sköldpaddor. Sen kom det lite mer otäcka djur som inte var så poppis.

Vi såg hajar, ormar, lemurer, fiskar och spindlar av alla de slag. Till slut när vi sett allt tog vi en varsin glass och sen drog vi till Hotellet för lite buffé, bad och sånt. Dagen efter var det Kolmården för hela slanten. Sen hem vid stängning. Ungarna däckade i bilen och sov till morgonen efter.

Vad har vi gjort för kul mer då? Faster Lotta kom på besök, Linda var iväg en helg upp till familjens stuga i Dalarna för att kolla läget, förra helgen så firade vi mig och Albins födelsedagar och helgen som var nyss så var Linda på begravning och hade annat för sig. Kom hem sent lördag kväll. Sen kom mamma och äldsta syster Tina och firade mig lite i söndags.

Så nu till helgen är det dags för lite egentid på fredag med inplanerad middag på Aqui Tapas och bio för oss två bara. Barnen får sova hos faster Lotta och Martin. Härligt! Sen får vi se om vi hinner packa ihop uteplatsen och fixa inför vintern.

Från och med idag ska jag försöka skriva en liten snutt om varje dag istället för att göra dessa gigantiska texter med sammanfattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.