Regnig tisdag i oktober

Regnig tisdag i oktober har det varit idag.

Idag har ungarna haft ledigt från förskolan, vilket beror på att deras förskola hade planeringsdag. Linda var hemma med de på förmiddagen, sen har hon varit iväg på verksamhetsplanering för socialnämnden. Som tur var kunde mamma ha barnen hemma hos oss.

Jag själv har jobbat. Hade ett möte som var givande på en del sätt. Lång lång väntan på en grej har äntligen gett frukt. Låter väl mer märkvärdigt än vad det är. Efter det mötet var det dags för lite kompetensutveckling i form av genomgång hur vi ska jobba med känslig information i Office 365. Jag är ambassadör tillsammans med en kollega för att stötta kollegorna med nya funktioner, så vi behöver få lite koll.

Efter det så fick jag veta att mina nya brillor var färdiga att hämta ut, men när jag gick till bilen så blev jag så jävla blöt om fötterna så jag bestämde mig för att åka hem och lösa av mamma istället. Märks att det är oktober och höst nu. Utfodrade barnen efter ett tag och så fick jag hjälpa de att komma i säng. Båda sov innan klockan slagit 20.00.

Sen glodde jag lite på en film medan jag väntade på att Linda skulle komma hem. Nu har vi precis sett lite på Sex Education och nu ska här sovas. Hoppa satt morgondagen inte är lika regnig. Vill inte gärna bli blöt. Apropå det måste jag ta fram ett par skor som är bättre lämpade för höstens väder.

Godnatt från en som inte ska somna för sent..

Ett svar till “Regnig tisdag i oktober”

  1. Nu blev jag nyfiken, får det inte att gå ihop.
    Du skrev ” Nu har vi precis sett lite på Sex Education och nu ska här sovas.”
    Var det kodat ”sova” *LOL*
    Ha en fantastisk vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.