Fantastisk sovmorgon

Vaknade kl. 8 av att Linda och Elsa kom in och väckte mig. Vilken fantastisk sovmorgon. Det var inte illa kan jag säga. Har känt mig som en ny person under dagen. Vi åt lite filmjölk med bär och banan till frukost efter lite Musikhjälpen först. Sen gjorde Linda sig i ordning och åkte ner till frisören.

Nu var jag själv hemma med våra tjejer. Planen var att äta lite lunch och sen gå mer på stan och försöka få dem att sova. Sagt och gjort, först fick jag Astrid att somna så vi kunde äta sagda lunch bestående av fiskbullar och potatis. En favorit både för mig och Elsa. Gick ner lätt, inget knussel.

Lagom till att jag skulle klä på Elsa efter mat och så, vaknade Astrid till. Så då fick jag klä på Elsa, klä på Astrid ytterkläder och packa ner henne i vår syskonvagn och så på med kläder på Elsa och iväg. Gick över förväntan. Dock ville ingen av de somna. På vägen ner så for en sko av och lite annat bök, men gick förvånansvärt bra ändå.

Linda blev fantastisk fin i håret, härligt och få känna sig nyfixad och fin kan jag tänka mig. När vi skulle ta bussen hem fick vi vänta på en till för att den första var full. En barnvagn, en rullator och en bagagekärra med flyttkartonger tog upp utrymmet. Som tur var fick vi plats på den efter.

Jag och barnen möttes förresten av en stor samling änder som ville ha mat, på vår promenad runt vattnet nere på stan. Se nedan. Varning för fågelrädda. Titta inte på videon!