En sån intensiv vecka

16745039139_a9a0f1b52e
Och så sitter jag här och ugglar som aldrig förr. Har haft en ganska intensiv vecka med inslag av diverse aktiviteter mest varje dag. Igår så bjöd jag Perra på lite tapas, tyckte han behövde komma ut lite då han jobbar extremt mycket och inte har tid eller ork till så mycket mer. Så det var ju rätt bra  och gott framförallt. Sen gjorde jag en så kallad bra gärning genom att fylla på mitt SL-kort på centralstationen igår. All deras försäljning gick igår till Rädda barnen, vilket alltid behövs och jag fick ju ut nåt av det med, dubbelvinst med andra ord.

I tisdags gjorde jag något så knasigt som sprang 5-6 km och gjorde en massa krångliga och jobbiga övningar på färden, alltså ett crosspass med Friskis. Fy fan vad jag flåsade stundvis. Men jag gjorde det!

I måndags åkte jag hem och hjälpte mor och far med gräsmatteklippning. Klippte visst av förlängningssladden med av bara farten men det fixade farsan utan några större problem, han kan han, som sagt.  Nu till helgen ska jag mest chilla och fixa med lite olika projekt och framförallt sova ut. Det har slarvats något enormt med sömnen denna vecka. Inte bra alls.

Bio blir det imorgon och så får vi se vad mer som kan tänkas göras. Kanske träna lite med. Ja, det var en kort rekapitulering av den närmaste tiden. Har inte varit så aktiv när det kommer till att skriva här men det är för mycket skit som händer i världen och jag känner inte riktigt att jag kan få ner något vettigt på pränt så att säga.

På jobbet har det varit full rulle och jag har presterat över förväntan denna vecka, så jag ska försöka ta in allt bra som jag gjort och ge mig en rejäl klapp på axeln och applådera mig själv. Även om framtiden är lite oklar just nu, så vet jag alltid att jag gjort mitt bästa denna vecka.

Det som är värst i mitt jobb är när jag själv inte kan styra över saker och ting, att kunna hantera det är nog det som varit min största utmaning. Till stor del kontrollbehov, men mest ett behov av att kunna släppa saker och känna att man slutfört. Inte helt vanligt i mitt jobb.

photo credit: Applause – 84/365 via photopin (license)