Lunarworks säljes

Lunarworks till salu

Så har det då kommit till att de ska säljas, ägarna till bl.a. Lunarstorm och succén Bilddagboken verkar ha lagt ut sin verksamhet för att gå för högsta bud ute på den hårda marknaden. Orsaken är rätt oklar, men som DN skriver så är det förmodligen pga. den hysteriska facebookhypen som verkat sen i somras. Övriga communitys har fått på foten ganska rejält. Jag själv gick ur Lunarstorm efter 7 års trogen tjänst nu förra året. Såg ingen poäng i att vara kvar längre.

Bilddagboken är dock en tjänst som kan vara lukrativ att köpa in sig i. Varenda jävel med mobilkamera eller digitalkamera verkar lägga upp sina bilder där.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

New bike

Denna skönhet införhandlade jag igår. Höll på och mekade med den mest hela dagen. Andy hjälpte till och fick en lunch på Grekiska kolgrillen som tack för besväret, även andra ska få tack för hjälpen med transport 😉

Senare körde vi ett litet race med bilddagboken som ska redovisas imorgon. Allt är lagt i respektive mapp, dag för dag. Så nu är det bara att få låna en projektor som är problemet. Men jag ska höra med de på kåren om det går att lösa på något sätt. Annars får vi väl kolla på datorn.

Jag själv läser just nu och ska fortsätta med det tills jag ska iväg till kåren och leka. Borde hinna med att dammsuga och plocka undan lite innan med, det ser lite för jävligt ut.

Wii och step-up

Har suttit hemma hos Tomten ikväll och lärt mig spela Zelda på Wii. Vi kan ju säga att det märks att jag är nybörjare. Mn dt har verkligen skett förändringar sen jag ägde ett tv-spel för sådär 15 år sen. Har bara ägt ett Nintendo 8-bitars. Det hade de på sin sittning igår och jag blev alldeles nostalgisk och ville spela. det går att spela de gamla spelen med, men då måste man köpa dem via internet. Vilket inte gick så bra då vi försökte.

I övrigt var jag och tränade Step-up idag, det var ganska skoj, även fast jag var ensam kille i hela lokalen. Jag var rätt duktig, en del av tjejerna var mer biortkomna ön jag själv ibland. Fast det är ju mer naturligt för dem att följa med i rörelserna och allt. Det både syns och känns. Jag har tur som dansat och kan se det hela som en dans. Då går det i ett när man väl kommer in i det. Skön workout liksom. Svetten lackar.

Nu är jag rätt trött och tänker sova. Bilder från igår finns på http://betvet06.bilddagboken.se

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Bilder i massor

Ni glömmer väl inte att titta i bilddagboken? Allt jag fotar hamnar där. Ja, nästan allt iallafall. Gå till bilddagboken nu. Det finns bilder ända från arvika 03 där i. Tänk att det nästan är fyra år sen. Över 1500 bilder på allt från fester, till vanliga dagar. Ja, kom igen, skriv nåt där med. 😛

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

späckad vecka

Ännu en ny vecka på agendan, en massa föreläsningar och seminarier. Skulle ha läst hur mycket som helst till det, men jag hade ingen lust direkt, så jag fuskar och läser på de sammanfattningar som finns. När jag läst klart de senare idag, ska jag återgå till att plugga som jag gjort innan jag blev lat. I min egen takt, utan någon tidspress. Eller kanske lite press. Tur att vi har en så bra bok.

Glömde jag att nämna vad som skedde i lördags? Var på förfest hos Sara och det var trevligt. Bilder och sånt finns i vår alldeles egna bilddagbok, ja klassens alltså. Sen vidare till kåren för att dansa loss lite. Det var väl inte direkt någon superbra stämning där, mest som att luften gått ur. Kan ju ha berott på musiken, eller mitt nyktra tillstånd. Var frestad flera gånger under kvällen att dricka. Särskilt när alla satt med sina goda cider och klunkade.

Men jag lyckades hålla mig. Folk var ganska fulla på kåren, som jag uppfattade det. Men det kanske alltid är så? Man blir ju aningen mer uppmärksam när man själv är nykter. Jag brukar väldigt sällan märka att andra är fulla när jag själv är det, såvida det inte är någon som är väldigt full.

Temat var ju lucia och jag hade glitter på mig kvällen till ära. Nej, jag brukar inte ha glitter på mig, men det var omvänd lucia, serrni. Igår var vi ett gäng och kollade på film hos Andy. Åt saffransgifflar så det stod härliga till, toppade det med två micropizzabitar. En rejält degig mage fick jag efter det.

Nu ska jag ta mig till skolan och vara studentig och flitig.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Åh vad segt det är.

Känner inte alls för att packa ner saker i kartonger och bära upp på vinden. Inte heller för att städa efter mig. Men det måste göras, helst så mycket som möjligt idag med. Jobbar ons-tors, sen på fredag kan jag iofs också packa, men bläää. Det är ju så mycket.

Har lagt fram allt från köket som ska med iallafall, blir bara en kartong tror jag. Med kastruller, hushållsmaskiner porslin, glas och bestick. Tar bara med det nödvändiga.

Färden till Västerås igår gick bara bra. Lite struligt blev det när jag kom fram till deras Kundcenter Öst och fick veta att det som stod i brevet, att jag skulle hämta mina nycklar där, inte alls stämde. Fick ta en bulle till det kundcentret som låg i city. Taxiföraren var så snäll att förtälja att Vallby, dit jag ska flytta, är samma som Ronna. Förkunnade att jag är minsann från Hovsjö, så jag är van.

Vad skulle det vara bra för, att berätta en sån sak. Var inte alls så farligt, inte vad jag kunde se. Tycker inte ens det är illa för det första. Värre att folk ens orkar bry sig om vad för folk som bor vart.

Lägenheten var helt okej, lite fläckar på tapeterna, men ja.. är ju inte direkt någon lyxlägenhet. Kommer funka dock. Får tränga in allt jag ska ha med mig. Tog lite kort med, finns att beskåda här.