Sista hemtentan

Jag är klar med vad som förhoppningsvis är min sista hemtenta, känns en aning skumt måste jag säga. Går inte riktigt att greppa. En salstenta, en c-uppsats och en b-uppsats från en examen 😛 Såg just filmen Peaceful Warrior och fan, alltså! Den tog där den skulle. Sen började jag rota bland gamla brev och kalendrar, mitt i natten. Ibland så kommer jag på de mest lustiga saker att göra på lite udda tider. Nu ska jag göra något som är ganska klokt och normalt vid denna tid på dygnet. Sova. Sov inte så värst mycket inatt, men på något sätt orkade jag vara upp så här länge.

Vilken dag är det?

Apatin finns här och andas på mig så jag inte kan tänka. Hade tänkt kolla på den data jag ska använda, men när jag kollar på den så blir jag bara förvirrad. Hjälp? Jag kan inte få mig till att göra något. Jag är förlamad. Bah! Nä nu går jag till Kåren och skiter i det här, som vanligt. Har inte ens koll på vilken dag det är. Fy fan alltså. Då får jag iallafall lön imorgon. 🙂

Röra på sig

Återigen spänningshuvudvärk vilket är ganska jobbigt. Orsakerna är nog ganska uppenbara, det är Kåren, det är c-uppsats och mitt liv som vanligt. Hjälper nog inte att jag sover fel och tränar för lite och äter lite konstigt. Får nog ta en tablett och försöka jobba mot att inte spänna mig när jag sover. Nu måste jag röra på mig.

Tandis

Var hos tandis imorse och gjorde en undersökning, var ju ganska så lindrigt, 90 kronor för en undersökning. Ganska trevlig överraskning, hade helt glömt av att de har nåt slags avdrag där. Sen kan man ju tycka vad man vill om att staten ska gå in och betala folks tandvård. Var rätt saftigt förra året med tre besök, varav två lagningar. I år slapp jag det besväret. Mycket mycket trevligt. Ska bara vara försiktig med en tand som hade lite mjuk yta. Sen ska jag borsta mindre hårt för att bespara mina tandhalsar och använda sensodyne, som jag införskaffat idag.

Nej, nu lunch på kåren och sen c-uppsatsinfo.

Nerdy stuff

Här sitter jag och surfar runt på min nya dator, med vista och allt. Har även fixat så att min gamla dator blivit till en server med kubuntu på, ska bara fixa till lite saker så är den klar med. I’m such a nerd. Just nu håller mina ögon på att falla isär och samman. Måste lägga mig, ska upp runt 09-09.30 för att ta en springtur. Sen bär det hemåt. hela vägen till Södertälje.

Hade ju kunnat städat undan här hemma innan jag åkte iväg över helgen, vore skönt att komma hem till en städad lägenhet, men jag har inte orkat, slängde förvisso soporna tidigare, alltid något 😛

Klarade sista kursen på blocket, så nu är jag redo att skriva c-uppsats i höst, skrämmande att det gått så fort. Hoppas jag hittar något värdigt att skriva om och någon att skriva med. Nu ska jag sluta blaja strunt.