Jag, en köttätande mördare?

Jag ger upp, orkar inte stå emot mer. Hela den här inte äta kött grejen har gjort mig smått galen. Jag som trodde det var att undvika socker som skulle bli svårt. Hela moralväktarkåren på Djurens rätt får hata mig bäst de vill, jag vill äta kött. Jag är inte mer än människa och som sådan har jag en miljard fel. Jag måste börja göra saker som känns rätt för mig. Det som känns bäst är att försöka köpa bra kött och inte vilket som helst. Inte sluta helt med att äta det. Så jag rekommenderar alla att fundera över vad de är för kött de köper och agera så att det köttet är så bra som möjligt i alla aspekter. Främst djurens.

Det är fan inte lätt att vara konsument idag, med alla dessa märkningar och olika företag som gör en det ena och än det andra. Man kan ju bli tokig för mindre när man ska handla. Köp ekologiskt, köp inte ekologiskt, kravmärkt, inte kravmärkt osv.. Känns som att vad man än väljer så blir det fel.

Men nu tänker jag sluta bry mig. Ja, så som jag brytt mig senaste veckorna i alla fall. Nu ska jag njuta av livet, inte skämmas. Det finns alldeles för mycket pekpinnar och saker att bry sig om, men nu får det fan vara nog. Medvetenhet är ett jävla gissel ska jag säga er. Information är slaveri och ignorance is bliss. Paradoxalt är information också viktigt för att man ska klara sig. Så var hittar vi balansen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant?