would you lie with me?

Det har varit några mer eller mindre dagar då det hänt saker här borta. Det har varit sjöslag och det har varit bad taste. Just nu känner jag mig skittrött. Dåligt med mat, dåligt med sömn och disciplin. Mycket i tankarna. Massor med intryck och händelser runtomkring. Jag orkar inte bry mig. Why bother. Längtar nog hem till lugnet. Visst det är lugnt här med, men rätt ensamt. Det är svårt att få till någon slags vardag när man är så slö som jag. Ska ta mig ner på stan och fixa leg iaf, det går ut nu idag. Bra att ha sak. Finns vissa saker som ligger lite i träda. Försäljningen av datorbord och datum för flytt t.ex. Måste väl ta tag i det med. Sen så ska jag även läsa en bok om vad kunskap är och sammanställa mina tankar om hur man kan relatera filmen Döda poeters sällskap till några av de teman som ingår i pedagogik. Makt, strukturer, pedagogiska inriktningar. Måste se om filmen bara, 11:e gången typ. Har den på dvd, så jag kan ju skippa de delar som känns irrelevanta.

Kan ju nämna att jag känner mig extremt medveten om min egen självcentrering just för tillfället. Vet inte varför men jag påminner mig själv om den hela tiden. Så fort jag säger nåt som har med mig och göra så känner jag mig lite ego liksom. Okej, inte hela tiden, men när det blir alltför uppenbart. Kan ju vara bra på sitt lilla sätt. Det måste ju betyda att jag äntligen tagit tag i det och försöker bearbeta bort den negativa aspekten. Jag får ju prata om mig själv, men jag behöver ju inte överdriva. Vet inte vad som satt igång den processen, men nåt måste det ju vara. Skulle säkert kunna luska ut vad om jag försökte. Men jag avstår för tillfället.

Ska nog sluta vara så jävla ”perfekt” och tillåta mig själv att göra nåt misstag då eller nu med. Man kan ju inte riktigt kalla det för att leva annars. Alla andra är ju så bra på det, så varför inte jag? Gäller bara att kunna stå för konsekvenserna med. Vilket jag oftast är rädd för att göra.

Nu behöver jag sova.

Andra bloggar om: , , , , ,

Intressant

Skolan…snart slut

Jaha, så sitter man här nu igen. Har inte gjort speciellt mycket, haft matte och engelska. Vi har kollat på Dead poets society och jag grät som vanligt. Känslan när de stiger upp på bänkarna för att hedra Mr.Keating är helt enorm. Vilken känsla asså. Har inte kunnat hålla tårarna borta nån gång när jag sett den filmen. Jag har iofs sett den typ 8 ggr, men vadå, den är ju bra.

Snackade med Cissi på HG förut, alltid lika kul, fast jag missförstod lite av det hon sa, men det klarade vi ut rätt fort. Hon har också börjat skriva i sin dagbok, trevliga saker. Åhhh, kan det inte vara juni nu, så jag vet om jag fått som jag vill med allt här i livet. Jobb, egen lägenhet och kanske…hehe, ja ni vet en sån där flikka…*rodnar lite*!

Påståendet ja, jag skrev det typ igår efter att jag skrev häri så, jaa, jag gjorde det med detsamma. Nu till nästa påstående…jag kommer att träna ikväll!! Kolla imorgon så får ni se…

Herrå

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om , ,