Hat och kärlek

Igår fick jag svara på vad jag hatade och älskade mest. Tycker det är jättesvårt att svara på sådant, det finns ju grader i helvetet. Beroende på situation och vilka perspektiv som tas så kan ju svaret bli väldigt olika. Ta till exempel det här med låtar, går ju inte att ha en favoritlåt, det skiftar liksom.

Jag fick tänka efter en stund innan jag kunde säga att det är döden som jag hatar mest. Finns ju uppenbara anledningar och mer personliga. Det värsta som finns är att förlora någon på det sättet. När det kommer till vad jag älskar mest sa jag flera saker. Skratta, sjunga och dansa var det som jag fick fram då och det stämmer rätt bra tror jag. Tror de i min omgivning kan hålla med också.

Mina svar handlar som ni kanske märkt omkring hur jag känner inför olika företeelser. Hur jag upplever olika saker helt enkelt. Inte så mycket kring personer. Men självklart finns det vissa personer och sammanhang som ger en extra kärlek och glädje. Även andra som gör det motsatta förstås.

Gäller att kunna sålla, vilket jag gör hyfsat väl. Sen har vi min något ambivalenta hållning till kärleken i sig. Sjukt svårt men jag älskar det.

Tisdag, denna trötta dag av dagar

Tisdag, avslutar den här framför datorn. Kom i säng alldeles för sent igår så jag bör studsa ner i säng genast om jag ska få någon kvalitetstid i sängen. Har inte gjort många knop under kvällen, var på en halv föreläsning med Hans Rosling, han var underhållande och bra. Inget nytt för min del då jag följt hans arbete under en tid, men det är kul att kunna säga att man sett hans föreläsning, eller i alla fall en av de.

Vet inte om jag är utarbetad när jag kommer hem från jobb och så, men jag har liksom inte orken att ta tag i saker när jag väl kommer hem. Saker jag verkligen borde göra. Har en deadline att dras med. 30 november, tre dagar bort. Behöver svar och datum, men det går ju inte så lätt. Får kanske göra någon slags överslagsräkning och fula till nåt.

Avslutar dagen med tårdrypande blogginlägg, tårarna bara rinner..