Corona corona, överallt corona

Corona tar över världen. Känns som det när man läser i tidningen i alla fall. Förstår att folk blir oroliga med tanke på rubrikerna och den ständiga rapporteringen. Men samtidigt tycker jag att det går lite väl långt ibland.

Finns det orsak att vara orolig och bevaka vad som sker? Ja, absolut till en viss grad kanske. Ska vi drabbas av panik och börja länsa matbutiker och bunkra upp? Njaaa. Så ser jag på det. Vi får se hur det urartar, som jag brukar säga.

Igår var det en timmes massage följt av jättemysig och trevlig middag på Mas que tapas. Det toppades av att Elsa somnade på en kvart! Sen fin vinst av SSK mot AIK och avancemang till plats 5 i tabellen. Bra dag!

Idag har vi mötes- och planeringsdag så inga deltagare, sen ska jag ha första LunchIn sedan jag gick på föräldraledighet också. I alla fall 2 stycken anmälda. Får se hur det går. Blir nog trevligt.

Har även hämtat ut nycklar till lokalen vi ska fika i efter dopet på lördag.

Dop, bröllopsdag och massage

Dop på lördag för lilla Astrid i Sankta Ragnhilds kyrka med allt runtomkring det. Lite tårta ska hämtas, förbereda fikat efter och så. Vi har fixat engångsprodukter så vi ska slippa diska.

Vi firar vår tredje bröllopsdag på onsdag och jag har bokat bord på Mas Que tapas där vi åt på kvällen dagen då vi gifte oss. Ska bli gott.

Innan dess har jag bokat massage för mig själv via friskvårdsbidrag, en timme. Ska bli väldigt skönt. Min kropp kan behöva det.

Sen så blir det nypremiär för LunchIn Södertälje på torsdag. Ny restaurang och förhoppningsvis nya och gamla bekanta. Däremellan jobb och lämna på förskolan.

Så ser min vecka ut. Godnatt då.

Dopdags

Dop igår för lilla Elsa och det var en del saker som behövdes till fikat så efter jobbet i fredags hämtades jag upp och så åkte vi till Ica Maxi. Sen hem till mamma för dusch och lite middag. Vårt badrum håller på renoveras så det är tur vi har någon att låna dusch av.

Sen var det hem och fixa smörgåstårtor, skala räkor, skölja grönsaker och en hel del annat. Sen igår förmiddag så fixade vi med det sista och så körde vi hela dopgrejen. Elsa skötte sig galant och prästen var bra. Tårtorna blev goda, Elsa fick massor av fina presenter. Så lyckad dag.