Bye bye Rudy?

Rudys fiasko i Florida

Ja, det verkar som att ett av de större namnen i det republikanska nomineringsracet kommer få kasta in handduken efter nattens primärval i Florida. Såvida han inte gör väldigt bra ifrån sig, så kommer denna f.d. New York-borgmästare få tänka sig för innan han fortsätter sin kandidatur. Förhoppningsvis inser han att loppet är kört och ger upp sin dröm om att bli president.

Det härliga är att den kandidat jag hoppas på inte kommer ge sig i första taget, snarare tvärtom. Han har en strategi att smyga sig på de som verkar vara toppkandidatrna en efter en, tills bara han står kvar som partiets nominerade. Ron Paul förklarar själv i ett inlägg på sin kampanjsida.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

BBC NEWS | Business | Sweden tops poll of nation brands

BBC NEWS | Business | Sweden tops poll of nation brands

Lilla Sverige i toppen!

Vi måste ha väldigt bra marknadsföring för vårt land. För det verkar som att vi lyckats lura resten av världen att tro att vi har ett bra styre, en bra image som både är trygg och lite “cutting edge”.

Ja, så kan man ju också se på saken. Tror inte alltför många i vårt avlånga land håller med alla gånger. Skulle gissa på att det senaste årets fiaskon med fängelserymningar, sättet tsunamin hanterades på, alla psykiskt sjuka som begår våldsbrott (senast häromdagen i tunnelbanan), politikerförakt m.m. har bidragit till det svenska folkets totalt motsatta bild av hur Sverige är idag.

Blev lite paff då jag såg att vi låg såpass bra till. Men jag antar att det är lite som med Bree i Desperate housewives. Vi kämpar så bra med att få allt att verka bra på ytan, att vi misslyckas med att ta hand om det som finns innanför många gånger.

Tragiskt måhända, men säkert lite sant.

utelåst

Jaha, så blev min lördagkväll till ett fiasko då. Finns ju ingen som ska ut eller nåt alls. 80’s är visst ett alternativ, men inte då, då måste man vara medlem. Motherfuckers! Jaha, nehe, får väl sitta hemma och ruttna i värsta fall och gå uyt imorrn eller nåt, hur kul det nu kan vara att gå ut på en söndag. Kanske inte har nån att gå ut med då heller så. Jo, måste berätta om min lilla fadäs igår. Låste in nycklarna i lägenheten, vad det nu skulle vara bra för, så jag fick sova hos min moster. Det var ju smart, men det gick ju bra till slut. Kom hem från jobbet runt 17 och sen sov jag nån timma. Det var skönt, eftersom jag gick upp 04.40.. varför är det ingen rolig fest ikväll? Jag kan tänka mig att dansa ett antal timmar. Men händ nåt nu då! Det bidde inge ny telifon heller, fick inte förlänga mitt abonnemang förräns den 9:e maj.. 🙁