späckad vecka

Ännu en ny vecka på agendan, en massa föreläsningar och seminarier. Skulle ha läst hur mycket som helst till det, men jag hade ingen lust direkt, så jag fuskar och läser på de sammanfattningar som finns. När jag läst klart de senare idag, ska jag återgå till att plugga som jag gjort innan jag blev lat. I min egen takt, utan någon tidspress. Eller kanske lite press. Tur att vi har en så bra bok.

Glömde jag att nämna vad som skedde i lördags? Var på förfest hos Sara och det var trevligt. Bilder och sånt finns i vår alldeles egna bilddagbok, ja klassens alltså. Sen vidare till kåren för att dansa loss lite. Det var väl inte direkt någon superbra stämning där, mest som att luften gått ur. Kan ju ha berott på musiken, eller mitt nyktra tillstånd. Var frestad flera gånger under kvällen att dricka. Särskilt när alla satt med sina goda cider och klunkade.

Men jag lyckades hålla mig. Folk var ganska fulla på kåren, som jag uppfattade det. Men det kanske alltid är så? Man blir ju aningen mer uppmärksam när man själv är nykter. Jag brukar väldigt sällan märka att andra är fulla när jag själv är det, såvida det inte är någon som är väldigt full.

Temat var ju lucia och jag hade glitter på mig kvällen till ära. Nej, jag brukar inte ha glitter på mig, men det var omvänd lucia, serrni. Igår var vi ett gäng och kollade på film hos Andy. Åt saffransgifflar så det stod härliga till, toppade det med två micropizzabitar. En rejält degig mage fick jag efter det.

Nu ska jag ta mig till skolan och vara studentig och flitig.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Grymt!

Idag har jag varit grym! La mig 00.30 utan datorer på och stängde av el och allt. Gick upp 08.30 och fixade iordning mig, sen var det dags för läsning ur kurslitteraturen. Kände mig duktig och gick till och från föreläsningen, handlade och sen hem och fixa käk. Nu har jag unnat mig en chokladkaka, från euroshopper förstås. Sitter och läser och funderar över seminarieuppgiften som ska vara klar till på torsdag. Vi ska reflektera om hur det vi kallar kärlek kan vara en social konstruktion. Med begrepp ur boken som kan förklara hur detta gått till. Lite oklart vad som gäller, men jag ska nog komma på något.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Jag har inga pengaar…*ynf*

Ge miiig! Äh, vem bryr sig, jag har ju pengar på baaanken!! Utsparkad ur projektledningsgruppen…men jag förstår dem. Nu ska jag äta snart…men ska väl vara lite flitig först! Jag är fan hungrig.

Jaha, dumma allt som pajar min helg..men den ska bli bäst ändå!! Nu kommer JC och ska hackla massa bajs på oss elever. Dumma han!

Nu har jag slutat och sitter och fördriver tiden med diverse tråkigheter…så kan det vara! Ska sitta här i en heeel timma och bara leka…men ingen leker ju med mig =/ *ynf* Jag ska leka med dem ändå tror jag!

Ska käka med essica och sen gå på biooo…sen åka hem och sova och sen ska jag gå upp och ner på stan shoppa priiiit och linser och diverse, sen vet jag ijnte…sen på kvällen ska jag bli sååå full!!

Galaxer i mina braxer =)

Jag sitter och har Photoshop här dårå. Jag vet att jag skulle förgås om jag inte satt vid en dator. För jag orkar inte hänga med. Men lite är jag med iaf =). Nu har jag MS Project oxå. Det är ett intressant program, men det är inga roliga exempel, det är segt som faN. Jaha, nu är det då Internet på Schemat och visst håller jag på med det, jag är väldans flitig, fast jag gör det jag jämt gör, så det är inte så svårt.

Buhu, mitt ljudkort är psykat, hörs jättedåligt. och jag har ingen aning om vad som är fel…! *suck* Har ju just laddat hem en asskön låt, så kan jag inte pumpa den liksom. Damn. Och så har jag tydligen en del brister….*klura* har egentligen aldrig tänkt på det, men jag är nog rätt pryd på nåt sätt. Med det menar jag att jag inte har något utpräglat intresse för sex…visst jag tycker om att ha sex, men det är ju inte så att hela mitt liv bara går ut på det. Hrmmmz! Får ta och göra nåt åt detta….jag menar, varför inte göra det till ett ganska intressant intresse?? Jag vill ju inte vara pryd! Jaja…ni ska få se minsann 😉

Solen skiner!!!

Jag ska minsann visst komma in på högskolan!! Och då ska jag ha fast lina och surfa med min dator där. Så är det. Idag ändrade jag min info, kändes lite trist och alldeles för seriös. Jag kan vara seriös, men oftast är jag inte det.

Nu måste jag minsann jobba lite med lite olika saker som jag bara negligerat, inte bra alls. Så nu ska det till att bli flitig. Sen ska jag äta lite, känner suget i magen. Hejdå allez

Plankor och sågspån

Usch så duktigt flitig jag har varit idag. Vi har haft vårarbetsdag idag och jag hade uppgiften att med två andra transportera ett större parti med plank och brädor, från ett ställe till ett annat. Så nu är jag total slut. Ska nog gå och duscha och sen ta det väldigt lugnt. Ikväll får vi belöningen, vårfest! Hoppas det blir kul…nej, nu är det fika, ses senare.

Läs även andra bloggares åsikter om ,