En liten klagosång om dåligt minne

medium_2971153504

 

Gah, vilken jävla hjärna jag har. Den har börjat stänga ner och helt och fullo tappar bort saker i mitt huvud. Inte uppskattat av varken mig eller andra runt om mig. Tyvärr är det mest på jobbet som det händer, min skalle klarar tydligen inte av all information som ska bearbetas och kommas ihåg. Jag blir så jävla trött på mig själv. Måste sluta överanalysera och bara göra rätt från början utan att krångla till det så jävligt.

Önskar så att det gick att defragmentera hjärnan och strukturera upp all information, nu är det som en gammal soptipp med miljoner åter miljoner med ”onödig” information som ligger och skalpar. Sen att mitt minne och attention span är lika med iq fiskmås från tid till tid underlättar inte. Minns inte ens vad jag gjort 5 minuter innan ibland.

Funderar på varför jag har såna problem att ha koll på läget och behålla det viktiga i skallen, är det för att jag sover för lite som hjärnan underpresterar eller är det överfullt? Kanske har min alkoholkonsumtion satt sina spår? Eller så är det för att jag är så jävla osäker på allt jämt som sätter käppar i hjulen. Kan liksom inte säga något utan att slänga in ett nog, kanske, tror det, tror jag eller liknande. För tänk om jag har fel, då sitter jag där och skäms som en hund.

Eller så är det en fin blandning av allt ovanstående som gör det till den katastrof det är.

Nu är det väl inte alltid såhär illa, men idag blev det lite för mycket av det goda för min del. Men vad kan jag göra förutom att försöka göra bättre i framtiden? Var skönt att få skriva av sig lite, gör det lättare att hantera och gå vidare. Får leva med att vara förvirrad dock, med tanke på hur jag gör konstiga saker mest hela tiden, må det vara på gymmet eller bland vänner.

Har haft ett flertal incidenter senaste veckan, till exempel börja plocka vikter från en stång som någon använder, inte fatta hur man går på toa på bion osv. Det ser säkert jättekul ut för andra, men inte fullt lika kul för mig. Blir ju inte direkt bättre på att känna mig säker, när jag gör bort mig med jämna mellanrum.

Jag blir så trött..

photo credit: mohammadali via photopin cc

Saker som jag stör mig på

Alla jävla rökare som befinner sig där jag är hela jävla tiden. Visst, jag må vara överkänslig för att jag går och spanar efter folk som röker, men då ser man ju att de är där hela tiden. Sluta begränsa mitt livsutrymme med er förpestande jävla rök. Ni fattar verkligen inte hur illa det är att varenda dag behöva stå ut med stinkande äckliga cigarettrökande idioter som står överallt där man ska in, ut eller står och väntar på buss/tåg osv.

Sen blir jag tokig på mig själv som är så jävla förvirrad och rädd hela tiden. Så rädd att göra fel att jag gör fel på grund av just det. Sjukt jobbigt och irriterande, särskilt när det påverkar jobbet. Önskar jag kunde rekonstruera min hjärna och göra så att den kunde sålla bättre och sluta tänka 30 saker samtidigt. Fokus för fan!

Siwst så tänker jag klaga på alla som står och vill propagera för nåt religiöst jävla jox utanför pendeln varje morgon. Både i Älvsjö och när man kommer av tåget vid Södertälje centrum. Skiter i ert jävla vakttorn, hamnar hellre i ”helvetet”.

Vakttornet (engelska The Watchtower) är en religiös tidskrift som utges av Jehovas vittnen sedan 1879. Vakttornet är världens allra största och mest spridda tidning. Det finns ingen motsvarighet någonstans på jorden. Dessutom delas den ut helt gratis och innehåller inga annonser som ger intäkter. Detta anser Jehovas vittnen vara ett starkt bevis att himlens Gud Jehova stödjer spridningen av denna tidskrift som upphöjer och försvarar den sanne Gudens namn och rykte.

Fuck off and die!