Sömnbrist och fotografi

Blev till att vakna strax efter 5 i morse. Blev således inte tillräckligt med sömn då jag kom i säng runt 1. Som tur var hade jag sovit rätt ok, några dagar innan. Annars hade det blivit rätt tufft. Fick mig en lite tupplur efter lunch med, hela familjen sov en stund där.

Har fått flytta över mina fotografier till denna sida, då jag tänkt lägga ner michaeleriksson.se. Så är du intresserad av att se min alster kan du gå in på menyn där det står Fotografi. Ska uppdatera med lite fler bilder när jag har tid.

Nä, nu gör jag det igen, mitt morgonjag kommer inte vara så glatt om det blir repris på dagens uppstigningstid om jag inte kojar omedelbums.

Generally speaking

medium_7001746083

Jag behöver skriva lite bara för att börja, får något av en slags passiv skrivkramp. Jag postar mest bilder från instagram och det blir lite tråkigt i längden. Skyller på träning, jobb och livet i allmänhet. Det händer saker hela tiden, jobbiga saker, tråkiga saker, trevliga saker och allt där emellan.

Mer eller mindre så kan jag säga att det lider mot semester snart och då ska jag försöka ta tag i allt som blir liggande. Eller så släpper jag allt och så blir inget gjort, beror lite på hur mycket jag hittar på. Ska ju först fira midsommar och sen åka till Gotland om inget oförutsett händer.

Just nu så behöver jag återgå till arbetandet. Kan ju hälsa att i allmänhet så är det bra. Träningen går bra osv. And so on and so on. Generally speaking..

Ska verkligen försöka använda min finfina kamera på semestern så jag kan lägga till lite bilder i min portfolio.

photo credit: DaveLawler via photopin cc

Mitt liv som fotograf

Som en del kanske vet så är jag ägare till en Nikon D3000 som jag köpte för några år sedan. Att titulera sig fotograf är väl kanske lite att överdriva, men jag skulle gärna vilja bli bättre och även en mer frekvent fotograf. Nu blir det mest sporadiskt då och då när andan tränger på. Jag är lite försynt som fotograf med, inte den som beger mig ut och fotar allt som rör sig hur som. Hur som helst, bege er till Fotografi för att se de alster jag valt att visa upp.

Om någon vill ställa upp som modell eller vill ut och fota så är det bara att höra av sig. Jag behöver lite mer porträttbilder och det vore kul att få öva lite mer på sånt. Har gjort det förr, men då blev det lite mycket bilder på långt håll. Har insett att närbilder ändå är det bästa när det kommer till att avbilda personer.

Låter detta Intressant?