Fredagen är här

medium_6966843587

Idag vaknade jag lite sent, hade en tid att passa som jag fick stressa till men jag hann utan problem. Sen strosa jag runt på stan lite och gick in på Clas Ohlson för att kolla in lite olika saker. Kom ut med vanliga batterier, bestämde mig för att beställa bläckpatroner på nätet eftersom jag inte visste vilken modell min skrivare var.  Sen kollade jag in en adapter som inte fungerar som jag tänkt, så blev inget med det.

Har just varit och hämtat ut en tröja jag beställde för över en månad sen, den kom ju fram till slut, så alltid något. Var väl inte riktigt top notch, men den duger. Som tur var den inte så dyr, men i alla fall.

När jag var på väg hemåt efter mitt möte som jag höll på att missa så funderade jag en hel del på vad jag kan göra med mitt liv. Allt är ju egentligen möjligt. Vad kan jag använda i människors liv som de saknar som jag kan ge? Jag tycks aldrig komma närmare ett svar, jag bara liksom snurrar runt i en massa funderingar.

Vore härligt att ha en mentor som jag kunde bolla med. Men jag vet inte riktigt hur och var man hittar en sådan. Varför ska allt vara så krångligt för? Ja, jag vet att jag oftast är den som krånglar till allt.

Svamlar inte vidare just nu för jag kan inte koncentrera mig. Nä, lägger ner nu, ska ut och iväg.

photo credit: Viewminder via photopin cc