Fullt upp och intensivkursdags

Söndag igen och dags att summera senaste veckorna, har inte riktigt haft tid att skriva av mig på sistone. Fullt upp både hemma och på jobbet. Veckan som gått har jag bokat in mig på intensivkurs i Västerås. Nu ska det äntligen ske har jag bestämt. Körkortet ska bli mitt. Fjärde gången gillt typ. Skillnaden från tidigare gånger är att allt är inbokat nu.

Intensivkursdags ja! Nionde oktober kör jag testlektion så de får en bild av vad jag kan och så. Har beställt mediumpaket med 30 körlektioner så hoppas att de inte tycker att jag behöver mer. Snarare mindre än 30 hoppas jag så jag får tillbaka pengar efteråt, men vi får se.

Sen är även teoriprov och körprov inbokade. 14 respektive 19 november. Det har heller aldrig varit aktuellt. Så nu är det bara att kötta teori och börja komma igång och köra med Linda. Måste boka in lite barnvakter bara. Allt för att underlätta när jag kör igång den 2 november med intensivkursen. Hoppas verkligen att 2 veckor räcker. Det kommer gå bra, jag har bestämt att det ska det.

I vår trädgård har vi röjt både förra och nuvarande helg. Vi hade ju två stora buskar där, en rhododendron och en rysk korallkornell. Hade som i att jag röjde ner dem då förra helgen och så åkte vi och slängde allt nu igår. grymt jobbigstubbe på rhodondendron däremot. Fortfarande inte tämjt det monstret fast jag använt en liten handyxa och en grensåg.

Har hängt lite hos morsan med, vi var där och åt tacos igår och det var så skönt att kunna sitta ute och äta. Så var vi i Västerås för ett tag sen. Blir till att åka dit nästa helg med då jag och Lindas systerson ska firas. Ja, livet rullar ju på som sagt. Väldigt fort går det. Snart sitter man på och det är intensivkursdags. Jävligt spännande.

Godnatt, imorgon är det en ny vecka med nya upplevelser och intryck. Tjo och tjim vad jag ska sova nu.

Pengar rullar in..

3805453334_2afd293cdf
Pengar rullar in, money on my mind..

Nu äntligen så är min torrperioden som varit rent ekonomiskt över, imorgon eller snarare om en kvart så får jag äntligen in något som är värdigt att kalla för inkomst i form av pengar. Senast jag fick det var väl i augusti tror jag? Jag har ju utan tvekan överlevt, men det har varit rätt knappt. Frågan är om jag kan vara duktig och inte blåsa allt på en gång. Har ju en tendens att se pengarna slip through my fingers så att säga.

Jag har köpt en kabel till min skärm som jag inte använt sen jag köpte min nya dator och har två skärmar igen, vilket är underbart, känner mig mycket mer fri att göra flera saker samtidigt vid datorn. Så får hoppas att kreativiteten är med mig med. För det är ofta småsaker som dessa som gör att jag inte kommer till skott.

Sen har situationen på jobbet ändrats, ska arbeta 100% ett tag fram över igen, ska vara typ super user för vårt kvalitetssäkringssystem som vi arbetar med och åka runt till olika lokala kontor och hjälpa de med att använda det på rätt sätt. Mycket ny personal som behöver hjälp och då är det ju bra att de har någon som mig som kan vara behjälplig tänkte min chef. Så ska väl sätta mig in i om det är något som jag inte har full koll på.

I övrigt har det varit en rätt omtumlande dag på jobbet idag, diverse bra och vissa lite jobbigare saker som skett, men all in all en bra dag. Jag känner att jag köttat på och gjort bra saker. Saker som jag inte kan påverka får vara som de är liksom, jag har i alla fall gjort allt jag kan. Vilket är huvudsaken, jag kan ju liksom inte trolla. Men det börjar i alla fall lossna på flera plan om vi säger så.

Bra att jag håller på att lära mig hur jag ska förhålla mig till saker och ting. Vad mer som är bra är att jag tränat för första gången på 6 veckor. På gymmet alltså och det lär ju kännas imorgon. Tror faktiskt att jag redan känner av det. Men det är som det bör med den saken. Har kör imorgon, utbildning i föreningskunskap del 2 på torsdag kväll och så kickoff med arbetsgruppen för Nätverket för beteendevetare på söndag. Ska bli kul att börja styra upp det.

Jag tror mina kollegor har lite rätt i att jag är involverad och engagerad som person. Om inget annat den här veckan. Får se hur sliten jag är till helgen. Nu måste jag dock sova eftersom jag somnat runt 01 senaste dagarna. Det håller liksom inte..

photo credit: P1060208 via photopin (license)