Jakten på kalorier

Lose weight now
Inte långt kvar nu till långhelg. I helgen händer det grejer må jag säga. Konserter, rugbymatcher, midnattslopp och gatufest. Sist men inte minst en kräftskiva på landet. Allt ska ske i nyktert tillstånd för min del. Har typ bestämt mig för att vara nykter fram till det nya året. Sen får vi se hur det går. Kanske fortsätter jag efter det, kanske skiter jag i det innan klockan slagit tolv på nyårsafton. Det beror ju liksom på lite.

Håller på och försöker styra upp min kropp lite efter flera års förfall och”missbruk” av diverse sockerfyllda drycker och onyttig mat. Inget extremt där heller, bara hålla koll på vad som äts och konsumeras. Försöka bli av med de här extra kilona som smygit sig på under de senaste 5-6 åren.

Jag har festat, ätit massor med god mat och haft det bra, men det är dags att göra lite bättre val. Sen har jag märkt att det liksom inte är lika kul att festa längre. Blir mest dazed and confused, men det är väl också lite olika. Oavsett så är det dags med lite kroppslig sanering. Idag är det dock ätardag, med andra ord får jag äta mer än annars och behöver inte vara så exkluderande.

Mmm, så är det. Inte räkna kalorier idag.

photo credit: Alan Cleaver via photopin cc