Första semesterveckan

IMG_0342

Första semesterveckan är redan avverkad, men det har varit fullt upp så det känns okej. Tog mig till Ropsten efter jobbet och mötte upp folk och sen ut och fira midsommar, var en trevlig tillställning med oväntat bra coverband på dansbanan. Jag sjöng sönder huvudet som många ggr förr, men vad gör väl det. Hann bara hem och byta innehåll i väskan innan det var dags att åka till Gotland som ni nog observerat i tidigare inlägg.

Hann med att besöka olika restauranger/barer/krogar som Munken och Surfers och Gutekällaren, på Gutekällaren var Syster Sol och uppträdde så fick lite konsert mitt i allt med. Vi gick omkring en dag i Visby och bara glodde runt och shoppade, sen tog vi en biltur ut på landet med.  Alldeles lagom vecka i min smak.

Sen hem igen för att åka bil till Västerås och gå på Cityfestivalen. Såg Hoffmaestro och Looptroop främst, men även en sväng med Victor och Natten och Dimitri Vangelis och Wyman. Bäst var ju att gå ut och dansa röven av sig på Blue Moon Bar. Ägde hela haket 😛 Åkte hem lördag kväll för min roomie skulle upp och jobba.

Så idag (läs igår) var det åka hem till hemstan och fira morsan som fyllde år och träffa nästan hela släkten, det var mysigt. Imorgon är det samma sak igen, ett av syskonbarnen fyller år. Efter kalaset åkte jag och tränade och sen hade vi vår Disneysöndag och såg Frozen, brudarna hade inte sett den, helt otroligt, jag vet 😛

Snögubben Olaf var visst den stora behållningen, nästa gång blir det Skönheten och odjuret.. Finns hur mycket som helst mer jag skulle kunna berätta om veckan som gått men jag väljer att behålla det smaskiga för mig själv. Kan ju säga att det inte har haft med mig att göra, åtminstone inte direkt.

Andra människor håller på med drama, inte jag.. Jag har inte så mycket åsikter om deras livsval och beteende heller, eller ja.. beror väl lite på. Nu ska jag sova för jag har saker att göra imorgon, som att träna igen och leta present och finna min väg..

Långhelgernas era

Länge sen senast. Har ju varit lite långledigt och då har det inte blivit så mycket skriva, mer göra. Var ledig från förra onsdagen till i söndags och befann mig i Västerås. Det var äta på kåren och hänga, sen lite gala och fest. Sen slappa och hänga mer och till sist städa och festa lite mer. Planen var att träna med, men det gick sig inte. Var väl inte meningen helt enkelt.

Idag har jag dock tränat så det stått härliga till. Körde ett pass med instruktör. Skulle varit åtta deltagare men bara två kom, jag och en tjej. Hon som höll i det körde rätt hårt med oss. Vi använde kettlebells och körde en massa övningar i raskt tempo. Fy fan vad jag dog gång på gång. Om jag inte känner av det här imorgon vore väldigt konstigt.

Får nog vara glad om jag ens kan gå. Nu ska jag sova så jag kan avnjuta sista arbetsdagen denna vecka. Ja, jag gör en fuling och är ledig torsdag fredag igen. Jag ska nämligen åka till Gotland och leva livet i overall. Solen ska skina och alkoholen flöda. Sen ska jag ha paus ett par, tre veckor.

Mitt allmäntillstånd under träningen påvisar ett visst behov av abstinens från livets drycker.