På väg till gymmet

Blir tredje passet denna vecka, har fortfarande brutal träningsvärk från de andra två, men det är mest i benen. De ska jag inte träna idag.

Grymt skönt med helg, varit så sjukt trött denna vecka. Eller mest idag, snudd på narkolepsi efter lunch. Kunde inte hålla mig upprätt. Skönt att gå hem med allt löst också.

Haft full rulle hela veckan, inte kommit hem förrän efter 22 någon kväll. Blir typ lugnt ikväll och imorgon på dagen. På söndag vet jag inte.

Skulle kunna somna här och nu alltså. Värst är mina svidande ögon.

Pank som fan med, men jag har en plan om ett upplägg för min ekonomi som nog kan bli awesome. Ska använda Tink. Berättar mer senare.

Trött och öm

Tanken att träna var ju stark i början av dagen. Men med tiden så blev det mer och mer uppenbart att jag inte riktigt var i form för det. Hade bokat in mig på ett jogging baspass på F&S Kungsholmen, men min kropp är lite för mör just nu så jag boka av det. Tänkte gymma istället, men tröttheten. Nu sitter jag och gäspar för fulla muggar efter 5 avsnitt med serier. Välförtjänta enligt mig själv då.

På lunchen var jag på en shoppingrunda inför sagda löppass och köpte ett par löpskor och en mobil armficka. Får se när det blir premiär, beror lite på hur jag känner mig imorgon. Har inga andra planer än att jobba och träna. Första helgen hemma sen typ februari tror jag. Jag var i och för sig hemma påskhelgen, men hann även med Västerås också. Ska bli skönt att fixa och dona lite. På söndag skulle jag ju på kalas.

Ja, nej, sova blev det visst dags för igen då. Behövs ju tydligen för att man ska orka med allt här i livet.