Snabb sammanfattning av helgen

Ja, vi kan börja med i fredags efter jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle göra LCHF-pizza och jag skulle handla ingredienser till det på vägen hem. Handlade lite rökt skinka då vi hade resten hemma. Väl hemma så var Linda igång med att göra smeten till botten. Så fixa till allt med det och äta gott. Jag körde en standard, Hawaii.

Sen var tanken att vi skulle se på talang och mysa i soffan när Elsa somnat.. yeah right. Tog ganska lång tid att få henne att somna. Lägger ner henne efter att gjort nattningsprocessen: Äta nåt, borsta tänderna, sjunga och eventuellt vagga och sen ner i sängen och gå ut.

Oftast så skriker hon sig blå så får man gå in igen och göra om sista stegen. Nu senaste tiden har hon börjat ligga kvar i sängen och vara nöjd så länge jag är i rummet, men går jag ut så ställer hon sig upp igen. Man måste verkligen se till att hon sover.

Igår hann jag med att dammsuga, tvätta flera maskiner, diska lite och så var vi på väg ut och gå efter att Elsa sovit middag, vilket inte blev förrän 13.30 typ. Minns inte exakt hur det låg till men vi stannade inne i alla fall till slut.

Jag gick lite senare ut och fixade lite gurka och annat. Dippkväll hade vi framför teven och såg på Stjärnorna på slottet. Elsa vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig vid 23.30, så byta blöja och få henne att somna innan jag kom i säng. Tror det var svårt att få henne att sova igen, men fick tips av Linda att lägga mig med henne i dagbädden i hennes rum och det funkade, hon somnade på mitt bröst.

Idag var vi först en sväng ner på stan och fixade lite grejer och sen fick vi besök av faster Lotta och kusin Moa. Jättekul för alla inblandade. Jag fixade lättare måltider både till lunch och middag. Ingen ork till att laga mat ibland. Orkade dock plocka ner den hängda tvätten och lägga in den på respektive plats.

Nä, nu blev min planering inte alls bra. Duschade vid 22.15 och så skulle jag skriva ett snabbt inlägg här. Nu är klockan 12. Ska upp 06, jippi. Fastnade med att kolla upp tågtider till Göteborg helgen då jag ska på Håkan. har i alla fall hittat hyfsade bra tågbiljetter, ska bara kolla med alla inblandade att det funkar.

Det var den helgen. Guten nacht.