Etikettarkiv: helg

Krasslig helg

Har haft en lugn helg, blir väl så när man är sjuk och så. Borde ha lagt mig för typ en timme sen, men nej. Hopplöst. Ska bara och så hände en massa andra saker där emellan.

Vaknade i alla fall krasslig i fredags morse så stannade hemma från jobbet. Sett en hel del film och tv förstås. Lord of the Ring för fyrtioelfte gången. Avnjöt lite alkoholfritt rosevin samtidigt som jag zappade på teven igår kväll när resten av familjen sov.

Igår morse sov jag länge och det var skönt med förstås. Idag skulle det ju varit babysim igen, men jag var fortfarande krasslig och det blev inställt från arrangörens sida av samma skäl

I veckan har jag gjort lite olika saker, varit på läkarbesök för att följa upp min njursten efter anfallet jag fick i februari. Har en sten i varsin njure och ska tydligen dricka minst 2 L vatten per dag samt undvika tomat, spenat, nötter, jordgubbar och kaffe/te. Har ätit jordgubbar, nötter och tomat sedan dess 😛

Vi intervjuade också 8 personer som kan bli våra kommande kollegor i torsdags. Jag höll i taktpinnen kan man säga. Sen ska chefen välja ut vilka av de vi valt ut som hon ska träffa så får vi se vilka det blir.  

I fredags skulle jag följt med på föräldragruppen på BVC vilket var första gången men var som sagt sjuk. Var tydligen inga pappor med, kanske inte så konstig då det är 10.00 på en fredag, men ändå lite dåligt tycker jag.

På kvällen skulle vi hängt hemma hos mamma men även det blev ju inställt. Var exakt ett år sen pappa gick bort då. Kändes när jag gick till jobbet i torsdags med Death cab for cuties låt What Sarah Said i lurarna.

But I’m thinking of what Sarah said

That love is watching someone die

So who’s gonna watch you die

Vad säger man, livet..

Idag gick vi ner på stan för att köpa bitring och lite annat jox åt Elsa då hon är väldigt mycket för att dra och slita i sitt tandkött. Tänker att det kliar eller så, därför bra med lite hjälp mot det. Hittade flera skallror också inne på Kringlan närmare bestämt på Lekia.

Passade på och käka lite grekiskt inne i Lunagallerian när vi ändå befann oss på stan och var hungriga. Vet inte hur de gör sin halloumi men den är så god.

Sen tog vi bussen hem. Nu sova för att påbörja en ny arbetsvecka imorgon.

Slut som artist

Slut som artist var jag i fredags och valde därför att stanna hemma och försöka vila upp mig. Vet inte om jag är så mycket piggare idag, dagen innan ny arbetsdag, men hoppas det blir en bättre vecka framöver.

Jag har under veckan haft någon slags inflammation i tandköttet och det har följts av en huvudvärk och allmän trötthet pga. mycket på jobbet som har sänkt mig. Huvudvärk och inflammation kvarstår och jag vet inte när det tänkt släppa.

Hur det än är ska jag till ”gruvan” igen imorgon och slita ihop mina små slantar. Skämt åsido så ska jag jobba och hoppas jag känner mig piggare. I torsdags fick vi veta vad som planeras inför framtiden på mitt jobb, mycket spännande att se om visionen vi fick presenterad för oss blir till verklighet och när det sker.

Mamma var på fredagsmys hos oss på kvällen och så hade vi lördagsmys för oss själva följt av kalas för syster Lotta och söndagsmys hos Mamma efter det med god mat. Enkelt sammanfattat en bra helg, förutom lite yrsel och annat konstigt beteende i min kropp.

Nästan så man blir lite inbillningssjuk med alla dessa symptom. Inte mer slut som artist, kom igen nurå!

Vi har även hunnit med diverse fix i huset under helgen. Håll tummarna för att hantverkarna hör av sig imorgon så vi får renoverat snarast. Vi har ju faktiskt förberett så vardagsrummet typ är redo för det hela.

Nä, dags att nanna kudden.

Kill this week

2015-05-22 18.56.10
Gänget på Grönan

Det finns en hel del att skriva om, som Jag inte gör förstås. Tankar som kommer och går och saker som sker i mitt liv. Men frågan är väl varför. Det tar emot, jag är lat och censurerar mig själv. Ungefär som med andra saker i mitt liv.

Idag sov jag till 12.55, var uppe alltför sent och glodde på teve. Låg efter i det så kallade sovschemat. Såg på Eurovision igår och det var spännande. Ovanligt hög nivå i år för att vara den tävlingen. Kul att Mums-Måns vann.

Var innan dess och såg på Pitch perfect 2 på bio med P och jag skrattade rätt mycket, minns inte att första filmen var så rolig. Lunchpizza på Vapiano och shopping hanns med innan dess. Ska köpa lite nya chinos jag med nu när lönen kommer. Har kasserat typ fyra par byxor senaste månaden så det behövas.

I fredags var det Hoffmaestro på Grönan och sen drog vi runt på söder, slutade på söderhallen med biljard för en del och själv satt jag mest och kollade på. Blev bjuden hela kvällen eftersom mina konton är helt tömda. Tack som fan. Hade jag haft lite mer självbesinning hade jag tackat nej och så, men får jobba vidare på den biten.

Kluven mellan att vara ”tråkig” och nyttig eller ha ”roligt” och vara onyttig är väl jag just nu. åh the humanity. Mycket sådana funderingar nu måste jag säga. Allt menlöst jävla tjafs om ickefrågor.

Dags att ta kill this week och mysa ner i sängen.

 

Soft helg

20140707-222918-80958616.jpgHade en rätt skön och soft helg med lagom mycket att göra. Det jag hade planerat var att bygga friggebod i Krigslida, utöver det var inget bestämt. Lite lösa planer att gå på Mosquitos spelning och groova lite på Götgatan.

I fredags så blev det att käka god mat och lyssna på musik på Loch and Quay vid vattnet i Gamla stan. Hade trevligt sällskap och najs väder, inget att klaga på. Tog en drive förbi Hemköp på vägen hem för proviant (godis) och gick sista biten hem.

Upp tidigt lördag morgon och tog mig till Krigslida för byggande, aldrig byggt något så stort i mitt liv, som tur var det andra där så tillsammans lyckades vi klura ut hur det skulle gå till. Cool känsla att se alla de plankorna i hundratals delar bli till ett litet litet hus.

DSC_0077

Dagen innan hann jag även bli inbjuden på grillparty i Råcksta vilket jag tog mig till efter en dag byggandes i strålande sol, kan säga att flinten såg ut som en stoppsignal. Hade ambitionen att ta mig förbi Götgatan och kolla på Open street med Mosquito och allt, men tiden försvann på vägen så jag missade hela grejen.

Istället blev det god mat och trevligt sällskap i Råcksta, fick till och med skjuts hem. Söndagen ägnades först åt att åka ut till Krigslida och bygga vidare och sen åt tv och slappande, minns inte att jag gjorde något alls över huvud taget utöver det.

Måndag, alltså idag om vi ser till min sömn och så vidare har jag ägnat åt lite sol på balkongen, lite tv-serier och film, åkte ut till Södertälje för grillning och umgänge med föräldrar och syskonbarn med respektive. Så mycket mer har det inte blivit, men det tar jag igen imorgon istället. Jag menar senare idag. Nu ska jag dock slänga in handduken för jag är rätt slut efter all härlig sol och värme.