Kill this week

2015-05-22 18.56.10
Gänget på Grönan

Det finns en hel del att skriva om, som Jag inte gör förstås. Tankar som kommer och går och saker som sker i mitt liv. Men frågan är väl varför. Det tar emot, jag är lat och censurerar mig själv. Ungefär som med andra saker i mitt liv.

Idag sov jag till 12.55, var uppe alltför sent och glodde på teve. Låg efter i det så kallade sovschemat. Såg på Eurovision igår och det var spännande. Ovanligt hög nivå i år för att vara den tävlingen. Kul att Mums-Måns vann.

Var innan dess och såg på Pitch perfect 2 på bio med P och jag skrattade rätt mycket, minns inte att första filmen var så rolig. Lunchpizza på Vapiano och shopping hanns med innan dess. Ska köpa lite nya chinos jag med nu när lönen kommer. Har kasserat typ fyra par byxor senaste månaden så det behövas.

I fredags var det Hoffmaestro på Grönan och sen drog vi runt på söder, slutade på söderhallen med biljard för en del och själv satt jag mest och kollade på. Blev bjuden hela kvällen eftersom mina konton är helt tömda. Tack som fan. Hade jag haft lite mer självbesinning hade jag tackat nej och så, men får jobba vidare på den biten.

Kluven mellan att vara ”tråkig” och nyttig eller ha ”roligt” och vara onyttig är väl jag just nu. åh the humanity. Mycket sådana funderingar nu måste jag säga. Allt menlöst jävla tjafs om ickefrågor.

Dags att ta kill this week och mysa ner i sängen.

 

Kräftskiva, krock och regnkaos

medium_8591591441

Herregud dagarna bara flyger fram, jag hinner knappt med alltså. Idag har vi då tisdag, vilket betyder att igår så var det måndag. För min del en ledig måndag då vi var och hade en kräftskiva ute i skärgården i söndags.

Vi spelade ett kul spel som heter Cards Against Humanity, en ska försöka vara den roligaste på att komplettera en mening med två eller flera kort med ord eller meningar. Jag förklarar lite dåligt så gå gärna in på hemsidan och läs.

I lördags drog vi runt på olika pubar, först glodde vi på rugby på Wirströms och jag kan väl inte påstå att jag var så insatt, men i alla fall. Vi slutade kvällen med mat och film hos oss.

Fredagen var en spännande dag. På väg hem från jobbet aså körde bussen jag satt i in i bilen framför, vilket medförde att vi blev strandsatta mitt på E4 i lite mer än en timme. Det var ingen jättekraftig smäll, men min första bilolycka. Något jag gärna slipper i framtiden.

Kvällen fortsatte med lite häng på Wirströms innan det var dags för mer konsert på Kulturfestivalen, Hoffmaestro och Manu Chao var planen, men icke. Halvvägs in i Hoffmaestros set så dundrar åskstormen över oss och allt avbryts medan vi blev dränkta och blixtarna haglade. Tog mig hem och struntade i resten av konserterna. Så konstig fredag.

Jag har även tränat två gånger under helgen. Slarvat med mat och godis lite, men det gör inte så mycket, nya tag nu igen. Testat att köpa alkoholfritt på bolaget med, smakade mest som saft den där flaskan med rosé, men det var helt ok.

photo credit: derekskey via photopin cc

Första semesterveckan

IMG_0342

Första semesterveckan är redan avverkad, men det har varit fullt upp så det känns okej. Tog mig till Ropsten efter jobbet och mötte upp folk och sen ut och fira midsommar, var en trevlig tillställning med oväntat bra coverband på dansbanan. Jag sjöng sönder huvudet som många ggr förr, men vad gör väl det. Hann bara hem och byta innehåll i väskan innan det var dags att åka till Gotland som ni nog observerat i tidigare inlägg.

Hann med att besöka olika restauranger/barer/krogar som Munken och Surfers och Gutekällaren, på Gutekällaren var Syster Sol och uppträdde så fick lite konsert mitt i allt med. Vi gick omkring en dag i Visby och bara glodde runt och shoppade, sen tog vi en biltur ut på landet med.  Alldeles lagom vecka i min smak.

Sen hem igen för att åka bil till Västerås och gå på Cityfestivalen. Såg Hoffmaestro och Looptroop främst, men även en sväng med Victor och Natten och Dimitri Vangelis och Wyman. Bäst var ju att gå ut och dansa röven av sig på Blue Moon Bar. Ägde hela haket 😛 Åkte hem lördag kväll för min roomie skulle upp och jobba.

Så idag (läs igår) var det åka hem till hemstan och fira morsan som fyllde år och träffa nästan hela släkten, det var mysigt. Imorgon är det samma sak igen, ett av syskonbarnen fyller år. Efter kalaset åkte jag och tränade och sen hade vi vår Disneysöndag och såg Frozen, brudarna hade inte sett den, helt otroligt, jag vet 😛

Snögubben Olaf var visst den stora behållningen, nästa gång blir det Skönheten och odjuret.. Finns hur mycket som helst mer jag skulle kunna berätta om veckan som gått men jag väljer att behålla det smaskiga för mig själv. Kan ju säga att det inte har haft med mig att göra, åtminstone inte direkt.

Andra människor håller på med drama, inte jag.. Jag har inte så mycket åsikter om deras livsval och beteende heller, eller ja.. beror väl lite på. Nu ska jag sova för jag har saker att göra imorgon, som att träna igen och leta present och finna min väg..