Däckad i influensa i en vecka

2266710019_a14d6d3a82

Jag var helt däckad i influensa förra veckan, vilket jag skrev ett jättelångt och fint inlägg om, som bloggen bestämde sig för att inte vilja spara och helt enkelt raderade. Så nu blir det en jävligt kort redogörelse om det. Fattar inte varför det inte sparas automatiskt för?

Jag hade hosta förra fredagen på jobbet och sen på kvällen gick det över till nåt slags hängigt tillstånd och på lördagsmorgonen var det feber i full fräs, var uppe i nästan 40 grader och vände några gånger mellan iprenen. Hostan kom och gick och så kom bihålorna igång till slut.

Slutade med att jag var hemma hela förra veckan från jobbet på grund av sjukdom. Gjorde ett tappert försök på måndagen, men det var i princip bara att vända i dörren och admit defeat. Har inte hänt på väldigt länge kan jag säga. Tror inte jag haft så hög feber sen spädbarnsåldern om ens då.

Nu idag är jag tillbaka på jobbet och även om jag känt mig som en urvattnad svamp så är det skönt att vara tillbaka. Jag är på banan igen och nu ska jag sova så jag orkar och har mer energi imorgon.

Just det jag var på 30-årskalas igår med hos Madicken som fyllt år. Var trevligt att se deras nya lya och träffa folk. Tack för det. Jag tackar inte för influensan och är glad att det är över för denna gång.

photo credit: flu via photopin (license)