Sunday in my mind

Fantastiskt kompetent sittning igår, jag var för en gångs skull i fas med resten av sällskapet, mestadels av tiden iaf. Så det var grymt kul. Sen att rösten sprack och huvudet höll på att sprängas i miljontals bitar, ja det kommer med det roliga. Jag var inte ens i närheten fullast, tog det i lagom takt och mängd vilket jag är svårt nöjd med.

Idag sov jag till 12.30, sen ringde fröken Rifall den yngre och föreslog en bakispizza. Mötte upp henne och Rödheten på Amore <3 Där jag beställde en gyrosrulle, denna åt jag upp halva av och sedan gick jag och bar på den runt halva centrala Västerås. Shoppade ett par manchesterbyxor och ett par jeans på h&m, mycket behövligt minsann. Blev även en tank top och tre par kalsonger i gråa nyanser, så nu har jag samma kalsonger i gröna nyanser, blåa och gråa. 😀 Så fördelaktigt. Just nu läser jag inledningen till Att uppfinna det politiska, av Ulrich Beck. Mycket intressant läsning faktiskt. Sociologi is the shit!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

Kalsonguppvisning?

Fy fan va bra säger jag. Jag är trött på att behöva beskåda folks jävla underkläder. kan inte alls förstå varför man vbill visa upp dem. Häromdagen var det en ung tjej som visade hela rumpan. Inte bara överst på underkläderna, utan hela rumpan stack ut ur byxan. Det var tur att hon inte hade string på sig. Då hade jag nog ramlat omkull av förvåning. Vad är syftet, vad är det som är snyggt? Visst lite häng, men sådär extremt? Neh, upp med byxorna och gå med dem som folk! Vet hut!

Andra bloggar om: , , , ,


Intressant

God Jul.

God Jul är det nu. Blev det igår kväll när jag kom hem till Hovsjö. Skitbra. Har fått megabra julklappar. Ska jag lista dem? JAAAAAAAA!

10(!!) par kalsonger.
1 röd snygg Armanitröja
1 wokpanna
1 wokkokbok 😉
6 glas
1 ask aladdin gold
äta-mat-pinnar
1 psykadeliskt ljus.
1 massagestav 😛 Skitbra!
1 telefonförlängningssladd.

Wohoo, wokgrejerna och kallingarna var bäst! Tröjan med. Jaha, nu ska jag sluta vara sånhär datanörd och gå ner och proppa i mig ännu mer.

Kram och fortsatt Trevlig Jul på er alla.