Att börja om från början

Idag vaknade jag och tog mig till jobbet. Solen gick upp alldeles då jag kom över krönet till backen jag går ner för varje dag. Skulle gå till gymmet, men insåg att jag inte skulle hinna med dagens schema. Så då blev det till att träna på vårt gym på kontoret.

Kan vara bra att ta ett omtag ibland. Körde lätta vikter eftersom det är vad vi har där och lite hederlig planka och fick visst ihop mina 500 poäng ändå. Handlar bara om fler reps per set antar jag.

Gick hem tidigare då jag skulle hänga med Elsa alldeles själv då Linda är på konsert. Har gått bra förutom att hon till slut gallskrek så fort jag la ner henne vid nattningen. Men till slut somna hon ordentligt. Avslutar kvällen med lite Walking dead.

Just det, vägde in på samma vikt som för en vecka sedan, sen om det är bra eller dåligt, mjaa status quo i alla fall. Bjussar på en bild på mig och Elsa från kvällen med.

Kräftskiva, krock och regnkaos

medium_8591591441

Herregud dagarna bara flyger fram, jag hinner knappt med alltså. Idag har vi då tisdag, vilket betyder att igår så var det måndag. För min del en ledig måndag då vi var och hade en kräftskiva ute i skärgården i söndags.

Vi spelade ett kul spel som heter Cards Against Humanity, en ska försöka vara den roligaste på att komplettera en mening med två eller flera kort med ord eller meningar. Jag förklarar lite dåligt så gå gärna in på hemsidan och läs.

I lördags drog vi runt på olika pubar, först glodde vi på rugby på Wirströms och jag kan väl inte påstå att jag var så insatt, men i alla fall. Vi slutade kvällen med mat och film hos oss.

Fredagen var en spännande dag. På väg hem från jobbet aså körde bussen jag satt i in i bilen framför, vilket medförde att vi blev strandsatta mitt på E4 i lite mer än en timme. Det var ingen jättekraftig smäll, men min första bilolycka. Något jag gärna slipper i framtiden.

Kvällen fortsatte med lite häng på Wirströms innan det var dags för mer konsert på Kulturfestivalen, Hoffmaestro och Manu Chao var planen, men icke. Halvvägs in i Hoffmaestros set så dundrar åskstormen över oss och allt avbryts medan vi blev dränkta och blixtarna haglade. Tog mig hem och struntade i resten av konserterna. Så konstig fredag.

Jag har även tränat två gånger under helgen. Slarvat med mat och godis lite, men det gör inte så mycket, nya tag nu igen. Testat att köpa alkoholfritt på bolaget med, smakade mest som saft den där flaskan med rosé, men det var helt ok.

photo credit: derekskey via photopin cc

Springer in arbetsveckan

Så var det åter dags att återvända till vardagslunken. Har varit skönt att ha semester, men det var inte alls så hemskt att börja jobba igen. Har haft fullt upp sen jag kom vid 8.30, vilket gör det mer okej än om jag vore sysslolös. Veckan som kommer är också inplanerad med diverse roligheter, vilket underlättar på sitt sätt. Ikväll ska jag ut och springa med en kompis som jag inte träffat på ett bra tag. Imorgon ska vi gå till Grönan och se på Timo Räisänen när han gigar där. Ska bli trevligt, tycker att han är ganska bra så..

På onsdag ska jag försöka mig på att styrketräna igen, har haft jävligt ont i mina underarmar senaste veckorna så ska nog ändra upplägg lite. Hittade ett inlägg om vad som kan vara orsaken här. Så jag ska sänka vikterna och öka repsen medan underarmarna får växa till sig lite så de hänger med. Känns som växtvärk typ, inget vidare skönt.

I helgen så kommer folk från Västerås och hänger inför Tenacious D på söndag. Har skaffat lite saker att leka med så vi ska nog kunna underhålla oss.

Nu börjar det närma sig hemgång här på jobbet. Ut och springa snarare.