Ledig!

3516900600_a19b5934c2
Såhär hade det kunnat se ut idag om det var vår..

Idag är jag ledig! Jag har mest kollat på Shameless och funderat lite smått på hur jag kan ta tillvara på dagen. Har tänkt gå till blodcentralen och ge blod och då kan jag inte träna som jag förstått det. Men jag kommer mig visst inte för att göra något som jag tänkt. Lämna blod får jag göra en annan dag helt enkelt..

Jag har lite andra planer på fixa en födelsedagspresent till morgondagens 30-årskalas och så med. Men lättja och obeslutsamhet gör att jag inte kommer så långt. Har i alla fall tvättat och ätit lunch nu. Ska försöka vara lite produktiv. Men samtidigt så vill jag se på tv-serier och filmer. Ah, alla dessa valmöjligheter..

Har helt enkelt skrivit en detaljerad att göra lista och börjat beta av den. Tyvärr är det ju inte bara jag som kan påverka allt, men jag kan göra det jag kan i alla fall. Here we go..

Ikväll tänker jag åtminstone försöka att bara slappa och vara, kanske blir en repris på förra helgen med vin, På spåret, pizza, Skavlan och sen skönsång in på småtimmarna, vi får se vad P säger och hur trött han är efter jobbet.

Jag ska nog kunna sysselsätta mig i alla fall, har aldrig varit ett problem om vi säger så..

photo credit: relax to the max via photopin (license)

Knäpper mina fingrar

medium_6354182139

 

All skit försvann direkt. Mina drömmar blev sanna. Allt löste sig utan knyst. Så tystnar allt. Kan aldrig pausa, det rullar på och allt sliter vidare. Oförståeligt men inte mindre sant.

Behöver en famn att försvinna in i, en famn som kan få mig att glömma skiten. En som gör att allt det där blir till ett stilla brus nånstans bortom hörhåll.

Skrev det här för några veckor sedan och minns inte riktigt vad som framkallade dessa känslor, lustigt vad några veckors semester kan få en att glömma.. knäppa fingrar?

Just nu sitter jag ensam hemma och försöker frammana någon slags produktivitet, men den försvann visst med ledighetens infinnande. Antingen det eller så är jag otroligt trögstartad, får försöka påminna mig om vad som är viktigt.

Meeeen visst, det hade varit otroligt skönt om det gick att bara knäppa med sin fingrar så vore allt som det borde.

photo credit: Kalexanderson via photopin cc