Noll inspiration

Sen kväll och här sitter jag i sista minuten och skrapar ihop ett inlägg samtidigt som jag gör typ 4 andra saker samtidigt. Kommer vara så trött imorgon. Måste hinna med detta tidigare på kvällen. Idag har jag inte riktigt någon idé om vad jag ska skriva om. Jag kan ju berätta att vi varit hos mina föräldrar och hängt och åt middag som vi tog med oss dit. Gick tidigare från jobbet för att gå till en person som ska hjälpa oss med en sak. Sen körde jag lite efter det och så handlade vi och hem till föräldrarna.

På jobbet idag så har det inte hänt särskilt mycket. Jag hade ett möte på eftermiddagen och det gruvade jag mig något inför men det löste sig rätt bra tycker jag. På förmiddagen kom chefen för Arbetslivskontoret här i kommunen och berättade lite om hennes tankar inför framtiden om den verksamhet där jag sitter och även tillhör. Lät bra tycker jag, ska bli intressant att se vad för uttryck det hon pratade om kommer ta sig. Imorgon har jag inga inbokade besök så det blir en ännu lugnare dag tror jag, vi får se.

Skönt med fredag, ska övningsköra också och kanske hitta på nåt kul med syrran om hon inte har något annat för sig. Sen lördag blir det ut och hänga och käka middag och lite karaoke!

Godnatt! Upp tidigt igen imorgon. Den där minustiden på årsarbetstidskontot ska bort! Flexen alltså.

Att ha möten hela dagen

2870251114_a8e346f56a

Dagens eskapader innebar att jag satt i möten hela förmiddagen och sen lite datastuga eftermiddagen och lite mer möten på jobbet. Sen var det raka vägen till föreningskunskap del 2 efter att jag gjort klart mina administrativa sysslor. Var givande idag med fast jag redan visste det mesta. Men det är kul att höra hur andra föreningar tänker och jobbar. Var folk från en koloniförening, ett mindre parti, frisörläranras förbund och Stockholms Afrikanska Förening. Var allt från ordföranden, kassörer, valberedning och vanliga ledamöter med.

Fast jag var trött som fan efter denna vecka med lite för lite sömn. På vägen hem pratade jag både med min syster och Madicken i telefon. Fattar inte varför jag aldrig ringer upp folk, hur svårt kan det vara? Mer telefonkontakt med folk borde jag öva på att ha.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp en hel kvart tidigare imorgon och ta mig till kontoret i Haninge där jag ska hjälpa till med datarelaterade prylar och annat som de kan behöva hjälp med.Ska bli spännande och se hur det ser ut för de och hur de lagt upp sina tid.

Var och åt en god lunch idag med kollegorna på Tandooriköket i Huddinge. Rekommenderas verkligen, nom nom.. lär bli fler tillfällen framöver.

Sen köpte jag mitt livs första wordpresstema för eget bruk dag, gick visst på lite mer än jag tänkt mig, men nu är det gjort.

photo credit: interphone via photopin (license)