Åh, nostalgia

[youtube]D_hM0WVt7yI[/youtube]TVSquad grävde upp en gammal tv-serie som jag såg som liten grabb på The Childrens Channel back in the day. Jayce and the Wheeled warriors. Fan va kul att hitta en sån gammal ”pärla”. Alltså, gamla tv-serier man följde som barn är ju mest kul att se som just nostalgi, det är inget jag direkt tycker är spännande att se pga. handlingen. Men det är inte så illa. Enjoy! Finns en lista med fler gamla serier som visades på TCC på deras wikipediasida. Ska rota vidare och minnas gamla tecknade serier.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

NKOTB-nostalgi

Åh fy fan vad seg jag är idag. det är inte bra att sitta upp halva natten och glo på nostalgi. Hittade klipp från NKOTB musikvideo Hangin Tough, med en massa liveuppträdanden. Snacka om att färdas ca 20 år tillbaka i tiden. Mirakelballader som Please don’t go girl, Didn’t I blow your mind(this time) och coola rökare som The right stuff. uh uh uuuh uuh uh uh uuuh! 😛

Frisyrerna, kläderna, danserna ja hela grejen är ju så jävla komisk idag.

Det roliga är att jag än idag minns texterna och allt, hur melodierna går och ja, det är som det var igår helt enkelt. Kanske inget man ska erkänna, men vafan.

Jag beställde en t-shirt med grabbarna som brann upp med posten hemma. Både jag och min bästa polare var förkrossade. 10 år och mina idoler hade brunnit upp. Vi brukade även gå runt i området med en bandare och poppa grabbarna på högsta volym. Ja, det var tider det.

Vill man veta vad det blev av grabbarna, så kan man ju läsa sig till det här

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Wii och step-up

Har suttit hemma hos Tomten ikväll och lärt mig spela Zelda på Wii. Vi kan ju säga att det märks att jag är nybörjare. Mn dt har verkligen skett förändringar sen jag ägde ett tv-spel för sådär 15 år sen. Har bara ägt ett Nintendo 8-bitars. Det hade de på sin sittning igår och jag blev alldeles nostalgisk och ville spela. det går att spela de gamla spelen med, men då måste man köpa dem via internet. Vilket inte gick så bra då vi försökte.

I övrigt var jag och tränade Step-up idag, det var ganska skoj, även fast jag var ensam kille i hela lokalen. Jag var rätt duktig, en del av tjejerna var mer biortkomna ön jag själv ibland. Fast det är ju mer naturligt för dem att följa med i rörelserna och allt. Det både syns och känns. Jag har tur som dansat och kan se det hela som en dans. Då går det i ett när man väl kommer in i det. Skön workout liksom. Svetten lackar.

Nu är jag rätt trött och tänker sova. Bilder från igår finns på http://betvet06.bilddagboken.se

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

BSB goes retro.

Såg just videon till BSB låt ”Just want you to know”. Trodde helt seriöst jag skulle dö. De gör en parodi föreställande ett 80-tals rockband, samt deras fan. Helt sjukt roligt. Aningen absurt. Ser just nu en video där de gjort en cover på Gloria Estefans Dr. Beat. Lätt parodiskt där med. Så det är så det ligger till, nu ska man driva med åttiotalet. Verkar som att 90-talet är på väg tillbaka istället. Har sett en del minnas tiden då eurodance plågade världen. Inte för att jag plågades särskilt mycket. Jag älskade den musiken då det begav sig. Fast jag är lite osäker på vad den genren egentligen kallades. Hade för mig att det var eurodisco, men det var tydligen inte rätt. Men namnen säger en att de är rätt nära besläktade.

Anledningen till att jag älskar sån musik i dagens läge är att det frambringar väldigt mycket nostalgi. Det är från min tid som tonåring, som präglades väldigt mycket av musik och dans som ligger till grund till denna nostalgi. Jag var alltid den som var på disko varenda helg och dansade för glatta livet, från väldigt tidig ålder. För att jag tyckte det var så jävla skoj. Började redan när jag var 9 år. När jag senare efter att ha varit så gott som bosatt på fritidsgården hela mellanstadiet, kom upp till 8:an så fick jag även vara med i det gårdsråd som styrde och anordnade diskoteken där.

Så då blev det ännu mer. Vi får se om det här med att influenser från två årtionden tillbaka kommer redan nu, eller om vi måste vänta till 2010. Kanske helst kan skippa allt vad mode heter från 90-talet, såvitt jag minns var det ingen höjdare direkt. Men någon med mer kunskap och intresse kanske kan rätta mig.

En annan sak jag klarar mig utan är alla dessa värdelösa covers på gamla klassiker och låtar överhuvudtaget. Kan väl inte vara så svårt att göra något eget? Om ni inte kan det, kanske ni inte ska syssla med musik. För den blir rätt meningslös upprepad gång på gång. Till slut kommer ingen komma ihåg originalen, som faktiskt brukar vara bäst.

när ingen vet

Du ligger ensam i din säng,
nynnar på nån gammal tom refräng,
tänk om nånting kunde vara i närheten av bra…

den gamla känslan bara gror,
ingenting blir längre som man tror..
du sjunker in i apati, när alla går förbi…

När ingen vet,
när ingen ser din ensamhet,
när ingen anar vad som sker,

när ingen vet…
när ingen håller dig hårt,
då är de kallt…
de är tomt när ingen vet…

Du känner dej helt transparant,
sliten och grå sådär ointressant,
tänk om dom visste hur de va,
att stå där ensam kvar…

Att jobba nattetid kan vara påfrestande. Första natten var ingen höjdare. Schemat i hjärnan stämmer inte överens med verkligheten och det resulterar i extrem trötthet. Men nu borde det vara övergånget. Jag beställde två svarta t-tröjor med texten randler i vitt tryck för nån vecka, de kom idag, ska snart hämta ut dem. Sen ska det inte vara några problem att känna igen mig. 😛

Bränna skiva, förbereda sig för att träna, handla lite kvällsmat. Utgång fre o lör kanske. Technostate på fre och Aladdin på lör? Ja, vem vet, det kan ju vara skoj. Hoppas mitt sl-kort går ut den 2:a. Nej, det var den 1:a. Ja, nu är det snart maj, wunderbar. Sommar och sol, kort tajt kjol. Slickepinne och nakenbad. 😛

Underbart är kort. Kort är kul. Kortspel. Arvika, Full moon eller VooV? Sommaren är kort, men lång. En gräsmatta i hemnejden, barn som skrattar och springer i vattenspridare. En baden baden och ett glas med saft. Kortspel på kvällen, med samma gamla bekanta uttalanden. Nej, så får man inte göra, jo det har nån sagt. Sitt inte på korten.

Nej, ska inte sitta här och vara nostalgisk. Dags att gå ner till livs och hämta tröjor och lite annat smått och gott.