Julaftonsmorgon

Så var det julafton igen. Efter en mysig uppesittarkväll sitter jag vid datorn medans resten av gänget och fixar med klappar och annat i vardagsrummet. Borde gå och lägga mig eftersom jag behöver orka upp imorgon med Elsa. Ska bara..skriva klart det här osv.

Har varit fullt fokus på att förbereda inför julen senaste dagarna. Igår tog vi in grannen från förrådet och klädde den, fick mig en överraskning när jag öppnade dörren in till förrådet och en mus kvickt som satan for ner på golvet och inåt i rummet när jag öppnade. Var ju knappast beredd så jag fick lite hjärtklapp och skrek ut ett wohoho.

Idag har vi firat lite minijul hos min mamma. Vi var där från runt lunch till runt 17 innan vi åkte hem. Mysigt och gott med räkor. Sen kom delar av Lindas familj och vi har ätit pizza och spelat Bingolotto och fikat. Jag vann hundra kronor! Helt otroligt, vinner ju typ aldrig när jag väl spelar Bingolotto.

Imorgon firar vi julafton och behöver verkligen sova nu så jag orkar med allt julstök. Skinka ska griljeras, rödbetssallad blandas, potatisgratäng och rättikagratäng fixas osv.

God jul där ute!

Snabb rapport från dagen

Dagens rapport blir kort, det är sent och jag borde sova.

Tog mig till jobbet efter att ha lämnat Elsa med min mamma. Skönt med lite egentid med vuxensällskap. Ja, köpte lite pad thai och babblade lite och försökte ta reda på vad som sker på jobbet. Mitt i en omorganisation. Hoppas det liksom lagt sig när jag kommer tillbaka. Det visar sig. Sen hem till mamma och hänga där en stund innan vi åkte hem och köpte pizza! Såg på X-men: Dark Phoenix och lite tv-serier och nu sova!

Imorgon ska vi börja packa ner de rum som ska få nya golv, eller börja förbereda så mycket vi orkar och kan.

God natt!

Pizzakväll

 

Ikväll gjorde vi pizza och så har vi glott på roliga Youtube-klipp. Mycket från The Late Show med Jimmy Fallon. Skönt att bara vara hemma och hänga.

Imorgon ska vi lämna in bilen på rekond inför bytet som sker i November. Sen på kvällen ska vi in till stan för att hänga, kanske käka en bit och sjunga karaoke. Skoj ska det bli.

Nu håller hela min kropp på att få spatt av trötthet så jag måste verkligen sova. Frugan har redan däckat så.