Ingen ångest här inte..

Här sitter jag mitt i natten, fast jag borde sova för så länge sen. Haha, senare idag kommer jag sitta och slita mitt icke existerande hår och pressa mig själv att skriva klart uppsatsen, men det vetefan alltså. Men det tar vi då, nu ska jag sova. Vet inte när jag ska gå upp, vill ju inte vara helt slut. Får ta runt 12, låter lagom. ja, usch ja, men oavsett vilket så behöver jag inte bry mig om det här efter imorgon, då kan jag äntligen släppa det. Fast sen är det ju opposition som gäller.. oh well. Vem har ångest? Inte är det jag i alla fall..

Intressant?

Känns bra

Nu har jag gjort i ordning vad som kommer få bli min arbetsplats idag och hela nästa vecka. Snacka om att vänta till deadline innan jag sätter igång. Imorgon är det exakt en vecka kvar tills min uppsats i socialpsykologi ska vara inlämnad. Av någon anledning har jag dragit ut på det hela.

Men det känns ändå fint att sitta här vid köksbordet med allt ordninglagt. Gör så att det känns bättre, framförallt är det en bekväm arbetsplats. Har även tänt ljus runt omkring så det blir mysigt och framförallt lite varmare. Det har ju gått och blivit vinter med snö och allt.

Ska försöka göra så att min halva sida med text som jag hittills producerat blir utökat till åtminstone 2-3 sidor. Ska se hur bra det går, kan ju börja med att öppna dokumentet. Känns bra helt enkelt.

Intressant?

No worries

Sov bort tiden då jag skulle träna, men jag har läst ut boken om Traci Lords och uppdaterat till senaste versionen av wordpress. Nu ska jag boka tåg till stockholm med, klart! Har en sådan hemsk träningsvärk i båda armar, axlar och rygg. Men det är precis som det ska vara. Ska träna magen med så den får sig en omgång med.

Sen blir det till att skriva ner lite tankar kring teori och vilka diskurser jag ska använda mig av. Jag känner liksom på mig att jag har uppsatsen i skallen någonstans, ska bara komma igång. Har trots allt två veckor lite drygt på mig. Även om jag skrivit väldigt lite så har jag ändå funderat och gjort det mesta förarbetet.

Jag kirrar det här. Lätt.

Intressant?

Tidigt ute

Idag lyckades jag med min plan att komma upp hyfsat tidigt. Ska iväg och träna så fort jag käkat min frukost och bytt om. Tänkte gå till gymmet. Äter lussebullar till frukost, fruktansvärt goda. I brist på annat, har inte hunnit handlat än. Kom tillbaka till Västerås igår och fick sova i min säng igen. Det var riktigt skönt. Ska ta en sväng på stan efter gymmet och sen hem och försöka mig på något i studieväg. Sen ikväll blir det party för en ung jävel 😉

Intressant?