Ron Paul for president 2008

Efter att jag kom hem igår, så kom jag liksom aldrig igen med skrivandet. Sen var jag tvungen att sitta uppe och följa primärvalet i New Hampshire också, så jag kom inte i säng förrän efter 05. Så jag sov till 14.00 och nu har halva dagen gått och så vidare. Jag har inte ens ätit något ännu. Vilket är mindre bra. Men nu har jag dammsugit i alla fall. 😛

Ska äta något, styra upp mig själv med en alvedon, har fortfarande ont i huvudet. Sen ska jag se om jag inte kan få lite gjort ändå. Eller så skyndar jag mig till friskis och går på ett pass. Kan ju göra något positivt. Fast jag känner mig utvilad och redo att kämpa lite med uppsatsen med.

Det här med primärval och USA-valet överhuvudtaget är ganska intressant, särskilt nu när de har en kandidat som jag känner är värd att kallas en bra kandidat. Han har vissa åsikter som jag inte håller med om som att han är pro life och att han inte vill lagstifta för mer vapenkontroll, men annars tror jag att han är ganska dead on. Ron Paul är hans namn och han vill återgå till de ideal som konstitutionen står för, samt minska den federala statens makt över folket. Detta tror jag är framtidens visa för USA och faktiskt hela världen.

Nu är problemet det att han blir förstås ganska motarbetad av de traditionella medierna, med FOX och diverse andra tvjättar i spetsen. Det handlar om ren censur och ignorans från deras sida. Eftersom han inte blir lika uppmärksammad i media som till exempel Barack Obama och Hillary Clinton på den demokratiska sidan eller Mike Huckabee (jävla idiot, gå och dö) och Mitt Romney på den republikanska sidan. Det blir så mycket svårare att få ut sitt budskap då.

Efter omröstningen i Iowa såg det rätt positivt ut, han fick 10 % av rösterna och var före f.d. borgmästaren i New York Rudy Giuliani, vilket är väldigt positivt. Nu i nattens val i New Hampshire blev han dock slagen av den samme. Vilket är riktigt synd, men jag hoppas på att hans gräsrötter fortsätter kämpa vidare med att sprida hans budskap. För det skadar inte att fler amerikaner blir väckta ur sin sömn…

Intressant?