FUCK!!!!!

Jag blir galen, idag är ingen bra dag. Jävla bajs känns det som. Usch usch USCH!!!!!!!! *spy galla*
Jag får snart ett psykbryt, vill inte vara här, trött på allt i äckliga JÄVLA SVERIGE. Jag hatar programmering.Ja, jag har fått ceperyck, jag får det ibland…måste få avreagera mig, leva ut min ångest. Så jag kan bli av med den. BAJS!

Jag blir tokig, allt är fucked up! Som vanligt…

”Why do I feel like I’m loosing you?”

Jag har nu fattat…jag tror jag vet hur det ligger till. Livet går vidare ändå…man utvecklas, förändras…växer ifrån varandra?

Saknar dig.

Stört…

Jag är vaken ännu, men jag ska snart sova…jaaa det ska jag 🙂 Nu har jag skrivit upp ett antal personer på min presentation. Tror att jag ska koncentrera mig på er..eller iaf försöka? 😉 Ohh, det är baywatch på teve, det var ett tag sen man såg det. Nu snorar jag… 😛

[10:45]
Hej dagboken, jag har ju inte Vrål, men ändå skriver jag här med skiten, det är skitskoj….

Jaha…nu har jag påbörjat en kurs i Programmering. Det är helt okay. Lite trist med Cobol bara 🙂

Praktik klar, nästa uppgift; klara tentor!

Ja, nu är det enda stora problemet att klara av de 5 tentor jag har nästa vecka, så det betyder att jag ska råplugga hela veckan! Jag _måste_ det! Annars blir det jobbigt senare! Jag vet det, men fan om jag inte pluggar!

Nu har jag en ny presentation, hoppas den uppskattas av de som orkar läsa den!
LÄS DEN!!

Saker att kunna inför tentaveckan:

Internetprogrammering

Grunderna i de flesta programmeringsspråken som tillhör webben. Typ ASP, PHP, Javascript, VBscript och DHTML.

SQL

Hur man skriver satser och hämtar information ur databaser. Massor!!

Webdesign

Stylesheets, Lager, Navigation, Design, Grafik kontra innehåll m.m.

NOS

Bygga Enterprise, sätta ihop ett nätverk med routrar och olika servertjänster som dns, dhcp, wins och dhcp – a! Browsa nätet, skapa konton, synka pdc med bdc, replikera, m.m.

PC – Hårdvara

Kunna hur datorn funkar, med en massa delar! och portar och skit!

Det är inte så kul att pränta in allt detta i skallen på mindre än en vecka.

Valborg idag!! Ferre!!!

Japp, ikväll är det fest dårå, hoppas att det ska bli kul och det borde det ju vara. Tycker jag iaf, såvida inte nåt oväntat inträffar, typ att nån skulle börja tjafsa eller nåt! vaknade kl.9 av nån underlig anledning, kanske för att jag sov så länge igår, fast det gör inte så mycket.

Fick ju tid att fixa till min hemsa. Helt ny look nu, mycket mer stilrent och snyggare än hur den såg ut förr. Börjar känna mig helhaj på HTML nu, det är bra, ska nog ta och koncentrera mig på alla andra proggningssaker nu. Happ, vad mer…min syster och hennes dotter sov här i natt. Hon, jag och morsan hade en diskussion om alkohol och droger.

Rätt roligt, morsan är så jätteorolig över mig, för att jag har alkoholism i generna…ohhhh! Fast jag tror inte att det är någon större fara, jag vet oftast vad jag gör när jag dricker. Fast det har ju varit gånger då jag ballat ur och det är väl allt hon kommer ihåg. Syrran var rätt het på att debattera mot morsan, rätt lustigt.

Jaha, ska väl göra nåt mer vettigt nu, får sätta igång och jobba lite på fördjupningsarbetet. Ska ta reda på hur man kan förbättra sin självkänsla, har kommit fram till lite grejer, känns bra. hum, jag vill skriva mer, men vad ska jag hitta på…??

Nej, det får bli allt för denna gång!

Herrå!

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om , ,