Gett blod och ska bara

Kom hem från stan för ett tag sen, var och lämnade blod för 19:e gången i mitt liv. Morsan tog Elsa och så gick vi lite på stan. Var rätt varmt, udda för att vara september. De har börjat med renoveringar av våra yttre ytor i vårt bostadsområde, så de står på taken och kör högtryckstvätt för fulla muggar. Blir nog inte så kul när de kommer till vårt hus. Får allt utrymma då.

På måndag kommer de och ska börja med att byta ut våra golv också. Mycket som händer just nu inom det området. Men sen när det är klart så är vårt radhus tipp topp, sånär på en diskmaskin. Vi har köpt en hallmöbel med som åker upp så fort vi orkar och kan.

Stort grattis till min äldsta systerson som tog körkortet idag. Själv kommer jag visst ingenstans med det där. Linda orkar inte riktigt med att övningsköra med mig i sitt nuvarande tillstånd, så då behöver jag någon annan att köra med. Får kolla runt om någon har tid och möjlighet.

Idag är det alltså 18 år sen 9/11.. rysligt. Bara en snabb reflektion.

Blev lite omvänt med dagens måltider nu. Har liksom inte käkat lunch än. Får bli när madame vaknar till liv, snart sovit i två timmar. Sen kommer väl Linda hem och så ska vi iväg och veckohandla på Ica Maxi.

Har inte riktigt lyckats hålla mina ord gällande att komma i säng, blev efter 1 både måndag och tisdag. Men nu har jag sagt att jag lägger mig med Linda. Annars vet jag att jag fastnar fast jag ska bara. Jävla Alfons Åberg över mig alltså.

Bäst jag publicerar det här så inte allt jag skrivit blir inaktuellt.

Mañana mañana

medium_2718017117

Idag lyckades jag med konststycket att vakna 15.30 på kvällen. Ja, kvällen, det var ju mörkt ute redan. Förstår inte riktigt hur det gick till men det hände ju uppenbarligen. Någon måste ha drogat mig.. Vaknade först vid 11.30 typ men sen så försvann jag iväg till drömmarnas land i några timmar. Har sen dess tränat och ja, drällt runt ute på internet som bara jag kan.

Med tanke på min ickeexisterande ekonomi så blev det inte så mycket gjort denna lördag. Önskar att jag var bättre på att dra ihop eller styra upp någon slags aktivitet, men jag tror inte någon är intresserad av det. Vet inte ens vad det skulle vara.

Nu har jag dock kollat ikapp på en massa avsnitt av diverse tv-program och massa onödigt.

Ska tala lite om prokrastinering då jag är en sådan person av rang. Sömnen är nog det som drabbas mest av denna och det är för att jag har en konstant förmåga att hitta saker jag bara måste göra när det ända jag borde göra är att lägga mig och sova. Därför som jag vaknar sent och missar dagsljus med mera. Nu blir jag inte lika lyrisk som Annika Jankell eftersom jag varit väl medveten om detta beteende hos mig själv i åratal, men det kan ju vara något att ta tag i vid tillfälle. Typ nu, så godnatt!

Mañana Mañana